Een zielsrelatie creëren

€ 40,00
Geen voorkennis nodig
€ 40,00
Geen voorkennis nodig

Deze reizen staan je bij in het creëren van een zielsrelatie met iemand belangrijks zoals een echtgeno(o)t(e), vriend, ouder, kind, zakenpartner, broer of zus, medewerker of een andere bijzondere relatie.

Je kunt deze reizen ook gebruiken om je te verbinden met de ziel van mensen die niet meer leven, want jouw relatie met hen hoeft niet te stoppen bij hun overlijden. Alle liefde die je naar de anderen stuurt, zal gevoeld worden en helpt bij hun groei om hoger te komen.

Wanneer je met deze reizen werkt, kun je je relaties transformeren van ziel tot ziel. Je kunt het licht en de liefde tussen jullie twee verhogen op zielsniveau. Dit vertaalt zich als krachtige en wonderlijke veranderingen in jullie dagelijks leven samen.

Je zult in staat zijn om je relatie met elkaar beter te waarderen en om er meer van te genieten. De relatie wordt dieper en voller. Conflicten worden opgelost. Jullie groeien samen met vreugde.

Hoewel je een ander niet kunt veranderen, kan je wel zelf werken om meer rust te ervaren, om beter het potentieel van de relatie te zien, om los te laten wat niet werkt en je open te stellen voor het licht en de liefde die mogelijk zijn.