Het Juwelen Voertuig 1

Interdimensionaal reizen met het juwelen voertuig

Inhoud:

Dit is de eerste cursus uit een totaal nieuwe serie cursussen over ‘interdimensionaal reizen’ van Orin.  

In deze basiscursus zal je leren hoe je jouw juwelen voertuig kan opbouwen, jouw star seed lichaam -ook jouw diamanten lichaam genoemd-, dat jouw interdimensionaal reisvoertuig is.   

Dit voertuig bestaat uit tetrahedrons, 3-zijdige piramides die perfect het licht van de hogere dimensies waar je naartoe reist, aanhouden en weerspiegelen.   

In dit eerste deel leer je de opstelling die belangrijk is om naar die hogere dimensies te reizen op een evenwichtige, stabiele manier waarbij je jezelf gaat omringen met de energie van vele spirituele lichtwezens.   

Er wordt een ruimte ingesteld die jou toelaat veilig je juwelen voertuig te bouwen, interdimensionale poorten te openen en naar hogere dimensies te reizen.  

In dit eerste deel leer je hoe je door een belangrijke interdimensionale poort kan reizen om een aantal van de werelden te bezoeken die voor jou opengesteld worden.   

Deze sferen/rijken en de wezens waarmee je in contact komt, kunnen jou helpen bij het bouwen van je juwelen voertuig.  

Je juwelen voertuig, is een multidimensionaal energielichaam dat poorten en paden opent naar hogere werkelijkheden en lichtsferen.   

Het zorgt voor de energie, het licht, de  sleutels en codes die jou helpen je bewust te worden van die hogere dimensionale sferen waar je kan leren van die ver geëvolueerde wezens die je er ontmoet.  

Je vermogen zal toenemen om driehoeken en 3-zijdige piramides of tetrahedrons, te visualiseren, te detecteren en ermee te werken.   

Door de interne energiestructuur van driehoekige vormen en heilige geometrieën kan je je verplaatsen naar andere dimensies en lichtsferen en zo kan jouw bewustzijn steeds verder toenemen.  

Als je het juwelen voertuig activeert en jezelf openstelt voor veel hogere kwaliteiten van licht en energie, zal jouw dagelijks leven kunnen verbeteren omdat je die hogere energieën naar het aardse leven, de gewone realiteit kan brengen.   

Je ontwikkelt een interdimensionaal bewustzijn dat jouw dagelijkse leven zal omhullen en dat jou zal helpen om hoger te stijgen, om de ruimere context te zien en om naar het leven te kijken vanuit dat perspectief van liefde en licht van de hogere dimensies.   Het bouwen van je juwelen voertuig is een evolutionaire stap naar een hoger bewustzijn.   

Orins meditaties in dit eerste deel vormen de basis voor alle toekomstige cursussen in deze serie.

Tracks:

01 Inleiding en welkom van Orin 
02 Omring jezelf met het licht van vele spirituele wezens 
03 Activeer het juwelen voertuig 
04 Bouw jouw veld van tetrahedrons voor interdimensionale verkenningen 
05 Ga door een dimensionale poort naar hogere dimensies 
06 Betreed een fosforescerende wereld die dimensionaal zicht verbetert 
07 Ga naar een tijdloze dimensie die meer complete patronen onthult 
08 Bezoek een tijdloze dimensie om stroom toe te voegen aan je leven 
09 Het juwelen voertuig aandrijven met puur schitterend dimensionaal licht 
10 Bezoek wezens in een dimensie die een pure vibratie van doel bevat 
11 Sluit je aan op jouw thuisplaneet of melkweg 
12 Voeg je bij wezens die jouw geest helpen om een heldere ontvanger van hogere energieën te worden
13 Verbind jezelf met anderen in het planetaire veld van tetrahedrons

 

Info en bestellen

Voor deze cursus kan je niet online inschrijven, gelieve ons te mailen op info@rolandverschaeve.be of te bellen op 050 33 66 97

Wekelijkse inspiratie

Bekijk de gratis video "Hoe wil jij leven?" en ontvang wekelijks inspiratie van Roland.