Overslaan en naar de inhoud gaan

Vroeger heb ik enkele duizenden mensen persoonlijk begeleid.

Dat was voor mij de belangrijkste bron van inspiratie voor al mijn cursussen. Zo wist ik wat er diep vanbinnen schuilt bij mensen.  Ik leerde vooral ook dat de meesten niet weten waar ze met hun vragen naartoe moeten en dat er weinig mensen zijn bij wie ze open en eerlijk hun ziel laten zien.

Dat was duidelijk merkbaar in de corona tijd. In die periode waren er geen live cursussen waarbij anders altijd wel wat tijd is voor vragen of om iets te delen. 

Toen heb ik enkele keren een test gedaan met een online praatcafé op zaterdagvoormiddag. Dat was super succesvol en vooral inspirerend.

Zoals je al kon merken, ben ik altijd gefocust op iets uit het dagelijks leven, of het nu kinderen zijn, partner, familie, job, carrière, overvloed, gezondheid...

Zo ga ik dit jaar 1 keer per maand een online praatcafé houden op zaterdag van 09:30 tot 12:30 waarin alle vragen welkom zijn. Hiervan wordt geen video-opname gemaakt.

De leden van de Facebookgroep "Meer licht in je leven" kunnen vooraf vragen stellen. Tijdens de sessie kan er al een onderwerp ontstaan voor de volgende maand, enzovoort...

Iedereen die mij kent, weet dat ik mij continu focus op wat er op het moment gebeurt op aarde en in het dagelijkse leven van mensen. Ik bekijk alles vanuit de "natuur van de realiteit". Zo breng je begrip, inzicht en rust in je eigen realiteit.

Er is een korting van € 60 als je meteen inschrijft voor alle 6 sessies van dit voorjaar.

Tot binnenkort,

Roland Verschaeve 

info@rolandverschaeve.com

Info en inschrijven

Online
€ 120,00

Wekelijkse inspiratie

Bekijk de gratis video "Hoe wil jij leven?" en ontvang wekelijks inspiratie van Roland.