Inspiratie

Het is heel belangrijk om erbij te komen of je vast zit in je eigen visie of dat je omgeving jou blokkeert. Dan pas kan je er iets aan doen.

Mensen zijn zo bang om dagelijks gebrainwashed te worden. Om zich te beschermen brainwashen ze zich elke dag met hun eigen overtuigingen tot op de dag dat ze vastlopen. Want ze staan niet open voor een ruimer bewustzijn. Daarom mediteren ze niet graag. Stel je voor dat ze gaan twijfelen aan zichzelf.

Wanneer je alles weer naar eenvoud brengt en wanneer je het niet zo moeilijk meer maakt, zal je al snel nieuwe levenskwaliteiten ontdekken.

In mijn yoga, live en online, in mijn webinars en alle andere cursussen de afgelopen tijd, heb ik het veel over weer "mens worden". Wat de toekomst ook brengt, we moeten "mensen" blijven. Best begin je vandaag al je levensstijl aan te passen.

Vaak wordt er over het Westen gelachen dat ze heel veel moeten werken om de dokters en medicatie te betalen omdat ze niet gelukkig zijn en vermoeid.

Wanneer je veel teveel werkt en bezig bent met dingen die je geen vervulling schenken, wil je jezelf belonen waardoor je dan weer geld te kort hebt en meer gaat werken.

Als ik zo rondkijk, heb ik soms het gevoel dat mensen niet meer leven maar geprogrammeerd worden door media en collectief bewustzijn.

Uit "overvloed" kan je ook heel veel leren. Wie te kort heeft, heeft meestal over de hele lijn te kort, "Te kort" aan tijd, liefde, energie, enzovoort...

Doordat velen weinig zelfkennis hebben laten ze zich overal en in alles verleiden waardoor ze geen tijd meer hebben voor essentiƫle dingen.

Wekelijkse inspiratie

Bekijk de gratis video "Hoe wil jij leven?" en ontvang wekelijks inspiratie van Roland.