Inspiratie

Hoe reageert jouw fysieke lichaam op al deze veranderingen? Neem daar ook meer tijd voor en vooral oude overtuigingen "herzien"!!!

Laat je niet afleiden door je wispelturige gedachten en emoties. Maar neem regelmatig stiltemomenten om bij de natuur van je bewustzijn te komen zodat je beter de natuur van de realiteit leert kennen.

Dagelijks worden we overspoeld door alle mogelijke nieuwsberichten, fake of niet. Maar wat is jouw perceptie? Jouw beleving beslist elk moment wat waar is voor jou. Leer dat continu herzien.

Je levensstijl kan zeer inspirerend zijn voor je omgeving. Dat heeft al heel vroeg invloed op je kinderen, maar ook overal.

Let er eens op wat jouw aanwezigheid betekent, zowel thuis, in je vriendenkring, op het werk, enzovoort.

Ik vind het al heel mijn leven boeiend hoe je met elk persoon afzonderlijk een prachtig gesprek kunt hebben. Maar als je die personen in hun omgeving plaatst, hebben ze last van elkaar. Sta daar even bij stil.

Kijk eens of je vandaag de weg van eenvoud, vreugde en licht kunt volgen? Of heb je het zelfs op je agenda al ingewikkeld gemaakt?

Blijkbaar is "gewoon jezelf zijn" niet zo eenvoudig. Wanneer het ego denkt zichzelf te zijn, is er meteen al een conflict met de buitenwereld. Dat is dus de bedoeling niet. Je ware zelf is liefde en begrip.

Door dieper in jezelf te kijken ontdek je in jezelf hoe het komt dat je bepaalde problemen in stand houdt.

Terwijl iedereen droomt van vrede in de wereld, blijft er steeds een innerlijke strijd om iets te bereiken. Waarom vinden mensen geen rust in zichzelf?

Wekelijkse inspiratie

Bekijk de gratis video "Hoe wil jij leven?" en ontvang wekelijks inspiratie van Roland.