Overslaan en naar de inhoud gaan

Echt vertrouwen is magisch, het schenkt jou niet alleen kracht en volharding, maar ook aantrekkingskracht voor het positieve.

Vrede kan je ervaren als je de juiste dingen zegt, de juiste keuzes maakt, de juiste dingen doet. Het is alsof je dan verbonden bent met iets hoger, iets tijdloos.

Je merkt de laatste tijd dat je steeds dichter bij de bron komt, dichter bij je essentie. Dat zal je beter de weg tonen.

Hoe meer je evolueert, hoe meer je erbij komt dat sex niet vrij is van liefde.

Hoe meer je je focust op transparantie, hoe helderder het wordt dat je hart daar zo naar verlangt. Je hart kan heel lang wonden uit het verleden meedragen.

Hoe helderder je gedachten, hoe zuiverder je communicatie.

Mensen beseffen nog te weinig hoe belangrijk het is om je GEEST zuiver te houden. Elke dag vliegt er van alles door ons hoofd en er blijft meer hangen dan je denkt.

Zonder stress kan je een dagprogramma maken en elke dag bijsturen. Ook een maandprogramma en trimester. Al snel ga je doorhebben dat je jezelf overbelast en dat veel dingen meer tijd vragen dan je dacht.

Je kan de tijd die je doorbrengt aan je telefoon en computer gemakkelijk beperken als je duidelijk bent voor jezelf. Zelf heb ik enorm veel correspondentie, maar ik bundel dat, in plaats van de hele dag door hier en daar 5 minuten. Dat laatste is versnipperd, vermoeiend en verwarrend. Je verliest je rust en concentratie.

Je beseft nog te weinig hoeveel tijd en energie je verprutst aan nutteloze dingen. Neem 's morgen even tijd om helder naar je dagprogramma te kijken. Dus niet meteen kijken naar berichten op je telefoon of computer.

Archive

Wekelijkse inspiratie

Bekijk de gratis video "Hoe wil jij leven?" en ontvang wekelijks inspiratie van Roland.

Ga thuis zelf aan de slag

Met onze video's, audio workshops of ebooks kan je meteen van start

Image
Video
Image
Audio
Image
Ebook

Agenda

Yoga in Brugge op dinsdagavond
Op locatie
view
Vraag en Antwoord september 2024
Online
view
Yoga in Brugge op donderdagmorgen
Op locatie
view
Yoga in Brugge op donderdagavond
Op locatie
view