Overslaan en naar de inhoud gaan

Vrede en rust begint bij het accepteren wat er nu is. Misschien kan je dat wat vaker doen 's morgens. Er zijn dingen waar je iets aan kan doen, maar stop geen tijd en energie in mensen en dingen waar je niets aan kan doen.

Verruim je bewustzijn door je mentale controle los te laten. Je kan met je intellect niet alles begrijpen.

Hoe reageert jouw fysieke lichaam op al deze veranderingen? Neem daar ook meer tijd voor en vooral oude overtuigingen "herzien"!!!

Laat je niet afleiden door je wispelturige gedachten en emoties. Maar neem regelmatig stiltemomenten om bij de natuur van je bewustzijn te komen zodat je beter de natuur van de realiteit leert kennen.

Dagelijks worden we overspoeld door alle mogelijke nieuwsberichten, fake of niet. Maar wat is jouw perceptie? Jouw beleving beslist elk moment wat waar is voor jou. Leer dat continu herzien.

Je levensstijl kan zeer inspirerend zijn voor je omgeving. Dat heeft al heel vroeg invloed op je kinderen, maar ook overal.

Let er eens op wat jouw aanwezigheid betekent, zowel thuis, in je vriendenkring, op het werk, enzovoort.

Ik vind het al heel mijn leven boeiend hoe je met elk persoon afzonderlijk een prachtig gesprek kunt hebben. Maar als je die personen in hun omgeving plaatst, hebben ze last van elkaar. Sta daar even bij stil.

Kijk eens of je vandaag de weg van eenvoud, vreugde en licht kunt volgen? Of heb je het zelfs op je agenda al ingewikkeld gemaakt?

Blijkbaar is "gewoon jezelf zijn" niet zo eenvoudig. Wanneer het ego denkt zichzelf te zijn, is er meteen al een conflict met de buitenwereld. Dat is dus de bedoeling niet. Je ware zelf is liefde en begrip.

Archive

Wekelijkse inspiratie

Bekijk de gratis video "Hoe wil jij leven?" en ontvang wekelijks inspiratie van Roland.

Ga thuis zelf aan de slag

Met onze video's, audio workshops of ebooks kan je meteen van start

Image
Video
Image
Audio
Image
Ebook

Agenda

Yoga in Brugge op dinsdagavond
Op locatie
view
Vraag en Antwoord september 2024
Online
view
Yoga in Brugge op donderdagmorgen
Op locatie
view
Yoga in Brugge op donderdagavond
Op locatie
view