Overslaan en naar de inhoud gaan

Iedereen kijkt altijd uit naar de dagen na al dat feesten. Waarom maak je het niet eenvoudiger zodat je er echt kan van genieten zodat je het spijtig vindt dat het voorbij is? Je zal er zo ook 'echt' bij zijn.

Vergeet je niet even terug te trekken in al die feestdagen. Er was al zoveel actie de laatste maanden. Wees nu even rustig met de juiste mensen.

Ik vind het altijd fijn om in deze periode te kijken hoe ik verder wil met mijn leven. Ik schrijf dan ook op wat prioriteit krijgt in het komend jaar, maar ook wat ik niet meer wil.

Mijn meditaties gaan meer en meer over de natuur van de realiteit. Mediteren is niet vluchten van de werkelijkheid. Zeker in deze tijd is het belangrijk om weer naar de essentie te gaan.

Rond deze dagen gebeurt er altijd veel met mensen. Terwijl iedereen de schone schijn ophoudt, lopen veel mensen rond met innerlijke pijn, verdriet en oude frustraties. Maak vandaag eens contact met iemand bij wie jij jezelf mag zijn.

Fijn dat iedereen nog een zondag heeft om Kerst te vieren. Vandaag kan je misschien eens gewoon rustig samen zijn.

Het gaat allemaal zo snel en vluchtig dat we het geheel niet meer zien van een situatie of een plan. Het is alsof details er niet meer toe doen. Neem deze vakantieperiode misschien wat tijd voor meer duidelijkheid.

Archive

Wekelijkse inspiratie

Bekijk de gratis video "Hoe wil jij leven?" en ontvang wekelijks inspiratie van Roland.

Ga thuis zelf aan de slag

Met onze video's, audio workshops of ebooks kan je meteen van start

Image
Video
Image
Audio
Image
Ebook

Agenda

Online "Samensprekers" (april t.e.m. juni '24)
Online
view
Online "De kunst van het gesprek" (april t.e.m. juni '24)
Online
view
Yoga in Brugge op dinsdagavond
Op locatie
view
Vraag en Antwoord juni 2024
Online
view