Audio

Overvloed
Audio

Je leert de angsten loslaten die je ervan weerhouden om overvloed te hebben. Je leert te geloven in jezelf en in je onbegrensde capaciteit tot het creëren van overvloed.

Om je lessen te leren kun je kiezen tussen het pad van strijd of het pad van vreugde.

€ 5,00
Je bewustzijn expanderen
Audio

Beginnend bij een geëxpandeerde ervaring van Self-exciting, zul je nieuwe niveaus van overgave en openheid ontdekken die nodig zijn om je bewustzijn uit te breiden tot gebieden waarvan je vroeger nooit bewust was.

€ 70,00
Continuïteit van bewustzijn
Audio

DaBen zal je doorheen reizen leiden waarbij je een continu bewustzijn van jezelf opbouwt doorheen tijd en ruimte, van je hoogste Zelf tot het dagelijkse zelf in de sfeer van de aarde.

€ 70,00
Bewustzijn uitstralen
Audio

DaBen leert je de kunst en vaardigheid om bewustzijn uit te stralen. Dit bevat ook de creativiteit, het onderscheidingsvermogen en de precisie die nodig zijn om de energieën rondom jou te veranderen op precieze en krachtige manieren.

€ 70,00
Vrede: Je levensdoel leven
Audio

In deze cursus, die oorspronkelijk werd gegeven als een live seminar, krijg je de kans om je levensdoel te vinden, uit te breiden en meer over te leren. Je zult een speciale staat van bewustzijn van het lichtlichaam verkennen die de "Vrede van Doel" wordt genoemd.

€ 90,00
Hogere wil : Moeiteloos manifesteren
Audio

In dit vervolg van de Light Body, zal je lichtlichaamsvaardigheden en bewustzijnsstaten leren die je zullen helpen manifesteren. Je zal de soliditeit van de verbindingsstaat leren die volgt op de vrede van doel staat die je leert in “Vrede: Je levensdoel leven”

€ 90,00
Vreugde: De schoonheid en perfectie van je 'zijn' tot uitdrukking brengen
Audio

In deze cursus, die oorspronkelijk live werd gegeven, leert DaBen je de bewustzijnsstaat die volgt op de soliditeit van de staat van verbinding die wordt onderwezen in de cursus Hogere Wil: Moeiteloos Manifesteren.

€ 90,00
Ceremonies van Licht
Audio

De initiatie die je keelcentrum openstelt voor creatieve inspiratie en je afstemt op het doel van je ziel.

Deze cursus bevindt zich op het niveau van Self-Exciting en Frequenties, waarbij je je lichtlichaam verder opbouwt.

€ 85,00
Ceremonies van het Hart
Audio

In deze cursus zal je de initiatie ondergaan die jouw hart centrum doet ontwaken. Je zal je ziel ontmoeten en ermee samensmelten. Je zal met je ziel en met de Grote Wezens werken om het juweel in je hartcentrum te ontwaken. Dit juweel wordt ook de doorgang naar je ziel genoemd.

€ 85,00

Wekelijkse inspiratie

Bekijk de gratis video "Hoe wil jij leven?" en ontvang wekelijks inspiratie van Roland.