Overslaan en naar de inhoud gaan

Volledige acceptatie van wat er dit jaar was, zowel jezelf, je omgeving en wat er allemaal gebeurd is, zorgen dat je aan het "Nieuwe" kunt beginnen! Maak er een schitterend feest van op jouw manier.

Spannend zoals altijd. Hoe kan je die feestdagen gemakkelijk doorbrengen en er meer van genieten zodat je achteraf niet blij bent dat het voorbij is? Doe er nu iets aan!

Alleen al eens stil staan bij wat je wilt en niet, wat klopt en niet, stimuleert je om je leven weer in handen te nemen.

Wanneer je terugkijkt naar het afgelopen jaar, wat zou je beter willen doen in het komende jaar? Meer voor je conditie en gezondheid zorgen? Meer ontspannen en meditatie? Meer lezen, concerten bijwonen, films en andere culturele zaken? Meer tijd voor jezelf? Meer kwaliteit in je gezin? Anders op het werk?

We naderen het einde van een zeer boeiend jaar met heel veel confrontaties en veranderingen. En toch blijven we doorgaan. Deze transformatie brengt ons naar nieuwe verrassingen en tijden.

Terwijl je nog even nageniet van gisteren, wat je ook gedaan hebt, wat er ook gebeurd is, met wie dan ook, neem je even tijd om "Stil" te zijn. Al is het maar 5 minuten.

Het mooiste wat je vandaag kan doen voor de mensheid is "Vrede" vinden in jezelf.

Wat je ook doet vanavond, alleen, of met je geliefden, of met een gezellige bende, maak dat je er zelf vervulling in vindt.

Kijk hoe je in deze drukke dagen wat rust kunt inbouwen.

De feestdagen hoeven geen verplichting te zijn. Het kan juist een oefening zijn om trouw te blijven aan jezelf en je geliefden.

Archive

Wekelijkse inspiratie

Bekijk de gratis video "Hoe wil jij leven?" en ontvang wekelijks inspiratie van Roland.

Ga thuis zelf aan de slag

Met onze video's, audio workshops of ebooks kan je meteen van start

Image
Video
Image
Audio
Image
Ebook

Agenda

Online "Samensprekers" (april t.e.m. juni '24)
Online
view
Online "De kunst van het gesprek" (april t.e.m. juni '24)
Online
view
Yoga in Brugge op dinsdagavond
Op locatie
view
Vraag en Antwoord juni 2024
Online
view