Overslaan en naar de inhoud gaan

Eenmaal bewust van je eigen energie wordt je ook bewust van de energie die jou omringt. Je onderscheidingsvermogen begint zich te ontwikkelen.

Hoe open ben jij met je omgeving? Onderzoek dat eens, zowel gezin, familie, vrienden, collega's... Kijk eens bij wie je heel open durft zijn en waarom?

Vergeet niet dat je ook een relatie hebt met de aarde, jouw planeet. Dat is eveneens gedeeld bewustzijn. Wat is jouw bijdrage?

Onlangs had ik een top weekend met gevorderden van de Light Body "Een vertegenwoordiger worden van immens bewustzijn." Het meest confronterende was toen ik begon over persona, vroeger werden ook maskers gebruikt om een rol te spelen in het theater. Het is alsof er in elke situatie een andere persoonlijkheid de leiding neemt om eigen onzekerheid te verstoppen.

Het is heel belangrijk om erbij te komen of je vast zit in je eigen visie of dat je omgeving jou blokkeert. Dan pas kan je er iets aan doen.

Mensen zijn zo bang om dagelijks gebrainwashed te worden. Om zich te beschermen brainwashen ze zich elke dag met hun eigen overtuigingen tot op de dag dat ze vastlopen. Want ze staan niet open voor een ruimer bewustzijn. Daarom mediteren ze niet graag. Stel je voor dat ze gaan twijfelen aan zichzelf.

Wanneer je alles weer naar eenvoud brengt en wanneer je het niet zo moeilijk meer maakt, zal je al snel nieuwe levenskwaliteiten ontdekken.

In mijn yoga, live en online, in mijn webinars en alle andere cursussen de afgelopen tijd, heb ik het veel over weer "mens worden". Wat de toekomst ook brengt, we moeten "mensen" blijven. Best begin je vandaag al je levensstijl aan te passen.

Archive

Wekelijkse inspiratie

Bekijk de gratis video "Hoe wil jij leven?" en ontvang wekelijks inspiratie van Roland.

Ga thuis zelf aan de slag

Met onze video's, audio workshops of ebooks kan je meteen van start

Image
Video
Image
Audio
Image
Ebook

Agenda

Yoga in Brugge op dinsdagavond
Op locatie
view
Vraag en Antwoord september 2024
Online
view
Yoga in Brugge op donderdagmorgen
Op locatie
view
Yoga in Brugge op donderdagavond
Op locatie
view