Overslaan en naar de inhoud gaan

Dagelijks trek je dingen en mensen aan die passen bij jouw toestand. Hou dat eens in de gaten.

Het blijft een dagelijkse uitdaging om evenwicht te vinden tussen je verstand en je intuïtie, je rechter- en linkerhersenhelft, de man en vrouw in jou, je handelen en je zijn, het concrete en het abstracte. Kortom, de grote speeltuin van het bestaan.

Je ratio kan van pas komen bij het vrijmaken van de weg naar je intuïtie. We moeten nuchter kunnen handelen om bewust te worden van ons oneindig bestaan.

Verlies de weg naar je onzichtbare wereld niet door je voortdurend te bekommeren over tijdelijke hindernissen.

De natuur toont ons elke dag de waarheid.

Elke dag even stilstaan bij wie je aan het worden bent. Elke dag meer en meer loslaten van wie je niet bent. Dat brengt je bij liefde en verbinding!

Het is niet alleen belangrijk om aandacht te schenken aan je voeding en alles wat je in je mond stopt gedurende de dag, maar ook wat je in je geest opneemt. Mentale zuiverheid is zo bepalend in je leven!

Onderzoek eens je beslissingen naar je toekomst. Zijn die gericht op materiële voordelen en eerzucht? Of zijn ze gericht naar je hoger doel in dit leven?

Maak er een gewoonte van om voor het slapengaan je dag nog even te overlopen en te kijken of er nog iets is blijven hangen zodat je het kunt loslaten. Maar overloop ook nog even de dingen die je zo goed gedaan hebt! Tevreden inslapen.

Je kan je laten inspireren door je sterk mentaal vermogen, maar je kan je ook laten inspireren door de universele geest. Een groot verschil.

Archive

Wekelijkse inspiratie

Bekijk de gratis video "Hoe wil jij leven?" en ontvang wekelijks inspiratie van Roland.

Ga thuis zelf aan de slag

Met onze video's, audio workshops of ebooks kan je meteen van start

Image
Video
Image
Audio
Image
Ebook

Agenda

Yoga in Brugge op dinsdagavond
Op locatie
view
Vraag en Antwoord september 2024
Online
view
Yoga in Brugge op donderdagmorgen
Op locatie
view
Yoga in Brugge op donderdagavond
Op locatie
view