Overslaan en naar de inhoud gaan

LET OP: de volgende voorkennis is vereist

Kennis van de andere frequenties is niet nodig.

Uitstraling: De frequenties invullen

Na het ontwaken van je lichtlichaam ben je stralender geworden. Je bent naar een hoger niveau van licht geëvolueerd en je capaciteit om licht op te nemen en uit te stralen is groter geworden. Je beleeft je spirituele groei nu intenser, directer en gerichter. In de reeks De frequenties invullen leer je meer over het verder verhogen van je uitstraling, hoe hiermee om te gaan, wat hiermee te doen en hoe je groeiende licht aan te wenden om je leven te veranderen, spiritueel te groeien en een hogerrequenties (trillingen) van licht aan je eigen licht.

De frequenties van helderheid

Spelen met de frequenties van helderheid staat je toe om je bewustzijn te verhogen. Met een hoger bewustzijn denk je anders over de dingen. Naarmate je manier van denken verandert, zal je mentale lichaam zich herschikken. Je leert je hogere geest te gebruiken in de dagelijkse realiteit.

Met deze frequenties ervaar je nieuwe niveaus van creativiteit, intuïtieve inzichten, grotere natuurlijke kennis en meer emotionele stroom. DaBen neemt je mee op een krachtige reis van initiatie naar een hogere niveau van licht.

Met Orin ontdek je hoe je verschillende kwaliteiten van licht kunt ervaren en toevoegen aan elk deel van je leven en je bewustzijn voor transformatie, zoals het violette licht van zuivering, het licht van de Goddelijke Wil, het Solaire Licht en het bliksemachtige licht van de Fohat. Je zult het samensmelten met de meester ervaren, het loslaten van gehechtheden en je zult de juiste inspanning en opmerkzaamheid verkennen.

Orin zal je begeleiden in een ceremonie van licht om met de Meesters te werken om je toon af te stellen tot een hogere trilling en om je verbinding met je ziel te versterken. Je zult werken met het Solaire Licht en lichtwezens die je unieke lichtpatronen zullen versterken zodat je je pad en doel met meer helderheid kunt zien.

Vragen?

Mail Alain gerust persoonlijk op al.bra@telenet.be.

Info en inschrijven

Op locatie
Online
-
€ 170,00
Kies je formule

Wekelijkse inspiratie

Bekijk de gratis video "Hoe wil jij leven?" en ontvang wekelijks inspiratie van Roland.