Overslaan en naar de inhoud gaan

LET OP: de volgende voorkennis is vereist

In deze cursus zal je de ervaring van wie je bent uitbreiden tot de enorme reikwijdte van het gewaarzijn dat jij bent, jouw aanwezigheid in deze onmetelijke lichtdimensies. We zullen verder gaan dan gelijk welke niveaus van jezelf die je al in deze dimensies hebt verkend.

Door jezelf te openen tot nieuwe niveaus van je wezen, kom je bij een wonderbaarlijk universum vol ontdekkingen.
 
Je wordt bewust van nieuwe perspectieven en gedachten. Je bent in staat om hoog ontwikkelde wezens te herkennen en om met hen te communiceren. Je wordt je meer bewust van de aard van de werkelijkheid en de energie die je op aarde hebt.
 
Door jezelf te expanderen voorbij het aardse bewustzijn, kan je naar de aarde en je bewustzijn kijken als van bovenaf. Je hebt een duidelijker begrip van de energieën, gedachtenvormen, overtuigingen, culturele conditionering, en de hogere en lagere energieën die de energie op aarde vormen. Vanuit dit verheven perspectief kun je meer keuzevrijheid voelen over welke energieën je mee wilt omgaan en welke je wilt negeren. Je bent je meer bewust van de keuzes die je hebt die voordien niet zichtbaar waren vanuit een minder geëxpandeerd gezichtspunt. Je krijgt het vermogen om betere, productievere, levendigere keuzes te maken gebaseerd op je grotere visie van je leven en wie je bent.

Met het geëxpandeerd bewustzijn voorbij de aarde kan je meer vrede vinden met “wat is” in je leven.
 
Je kan de kracht van “wat is” leren gebruiken om je bij de stroom te voegen en hoger getild te worden. Weerstand tegen “wat is” vormt niet langer een probleem, want je omarmt gewoon alles wat er gebeurt als een manier om hogere stromen en meer kansen te vinden. Je probeert de stroom niet meer te forceren of te weerstaan. Je voegt je bij de stroom en laat het jou naar wonderbaarlijke nieuwe ervaringen brengen. De uitspraak “maak je geen zorgen over de details, en het zijn allemaal details” wordt vanuit die context echt en zinvol.

Je draagt bij tot de energieën, eenvoudigweg door je aanwezigheid, maar je trekt ook kansen aan om actie te ondernemen en op een grotere schaal bij te dragen. Met dit verruimd bewustzijn transformeert je persoonlijkheid in het licht van groter begrip van wie jij bent en hoe je een verschil kan maken in de wereld.

In deze cursus open je jezelf voor het goddelijke in jou, tot de enorme reikwijdte van je wezen voor een groter vermogen om:

 • Je verbinding met de bron en het goddelijke te verkennen en verdiepen.
   
 • Meer licht uit te stralen, op een grotere schaal.
   
 • Energieën en situaties herkennen en kiezen die goed zijn voor jou. En de andere te negeren of los te laten.
   
 • Inzichten, nieuwe antwoorden en oplossingen te ontvangen die vanuit deze hogere staten en perspectieven komen.
   
 • Je bewustzijn niet alleen vanop het aardse, persoonlijke niveau te ervaren, maar ook vanop een niveau waar je de menselijke energie als een geheel kan zien, in context met een groter universum.
   
 • Een grotere bijdrage leveren vanuit dit geëxpandeerd perspectief van menselijke energie en meer weten over de aard van de werkelijkheid.
   
 • Aardse energieën optillen tot de hogere vibratie van lumineuze energieën en licht die je kunt bereiken.
   
 • De vaardigheid ontwikkelen om te weten welke bewustzijnsstaat je wilt ervaren, en dan in staat zijn om die staat meteen te creëren, zoals staten van stroom, vrede, creativiteit, vol energie, levendigheid of vreugde.
   
 • Genieten van zeer hoge, stromende, zalige staten van bewustzijn.

Een boodschap van Duane over hoe je de sferen in deze cursus kan ervaren.

Stel je voor dat je de energie en ruimte rond jou kan ervaren als foutloos, naadloos en volledig verbonden. Je kan er moeiteloos met je gewaarzijn overal in rondreizen. In deze staat is er een verbazingwekkend gevoel van vrede en welzijn, ongeacht welke turbulente of dissonante energieën er rond jou stromen in de gewone werkelijkheid. Het zal je verbazen hoe makkelijk en vlot je deze vrede sfeer kan bereiken.

Gelijk welke gedachte die je hebt over wat je ervaart opent tot een vrede die zo diepgaand compleet is, zo gevuld met het licht van het lumineus lichaam, dat de dynamische aard van je energie jouw dieper in een staat van innerlijke vrede brengt. Je wordt ondergedompeld en geabsorbeerd in een groter en stabieler gevoel van welbehagen.

In deze sfeer worden zelfs dissonante gedachten zo’n onlosmakelijk deel van het grotere beeld dat je ervaart, dat je gevoel van vrede en welbehagen er nog sterker door wordt.

Disharmonische gedachten, gevoelens of situaties versterken gewoon je vermogen om de perfectie en vrede van deze staat te ervaren.

Je bent in staat om je focus hoger te richten en voorbij de illusie van de gewone realiteit te kijken.

In deze staat ben je completer verbonden met de Bron, in staat om je innerlijke begeleiding te horen en te handelen vanuit een staat van weten voorbij de geest.

Voor mij is deze staat een moeiteloze opening naar stilte geworden, zelfs temidden alle chaotische energieën van de gewone realiteit. Deze ruimte is als een toevluchtsoord van vrede. Het biedt een perspectief en een uitnodiging om dynamisch de energieën te verbinden op meer zinvolle en bevredigende manieren. Je leert om groter te spelen en je leven van bovenaf te sturen.

Stuur me een mailtje

Mocht je vragen hebben, mail me gerust persoonlijk op info@rolandverschaeve.com.

Roland Verschaeve 

Roland Verschaeve

Info en inschrijven

Op locatie
Online
€ 200,00
Kies je formule

Wekelijkse inspiratie

Bekijk de gratis video "Hoe wil jij leven?" en ontvang wekelijks inspiratie van Roland.