Overslaan en naar de inhoud gaan

Je bent zoveel meer dan je weet!

In deze lumineus lichaam cursus zal je verkennen door dieper naar binnen te gaan, naar de kern van je wezen, om meer te ontdekken over wie JIJ bent. Je zal meer gewaarzijn naar je diepste zelf leren brengen, zodat je een betere afstemming vindt tussen wat jij in je leven creëert en wat jou echt versterkt en verheft.

Je zal het lumineus lichaam gebruiken als een doorgang naar hogere dimensies waar je een aanwezigheid hebt en jezelf daarmee verbinden. Je kan meer dan ooit trouw zijn aan jezelf omdat je nu meer weet over de totaliteit van je wezen.

Door je te verbinden met je wezen op ruimere en diepere niveaus, ontstaan er nieuwe gelegenheden en potentieel. Wat je dan creëert, stelt je in staat om meer uit te drukken van je volledige potentieel, ook potentieel waarvan je nu nog niet weet dat het bestaat als een mogelijke keuze.

Door te handelen met meer besef van je ware zijn, kan je betere keuzes en beslissingen nemen. Het begeleidt je van moment tot moment om de juiste kansen en stromen te vinden die op een magische wijze lijken te verschijnen.
Door je met meer van jezelf te verbinden zoals je op andere niveaus bestaat, wordt het makkelijker om oude patronen te laten vallen.

Je persoonlijkheid kan evolueren als je door de doorgang van het lichtlichaam gaat en jezelf verbindt met meer van je wezen dat bestaat op andere niveaus van bewustzijn.

Dit geeft je persoonlijkheid een breedte en flexibiliteit die je helpt om verder te gaan dan gelijk welke overtuigingen die jou nu gevangen houden, die jou belemmeren bij het manifesteren van je potentieel.

Het wordt makkelijker om oude patronen te stoppen, want met deze diepere verbinding met je ware zelf, word je een andere persoon voor wie deze patronen niet langer een verleiding of belemmering vormen.

Elke reis in het lumineus lichaam heeft het potentieel om jou ongelooflijke ervaringen en levensveranderende inzichten te schenken op elk niveau van studie. DaBen en de hoog geëvolueerde wezens die je zal ervaren in elke reis, helpen je om jezelf open te stellen om zoveel mogelijk lumineuze energie te ontvangen.

DaBen heeft met deze wezens gewerkt die toegestemd hebben om jou te sponsoren bij het nemen van deze kwantumsprong naar een nieuw bewustzijn.

Heb je een vraag?

Mail me op info@rolandverschaeve.com

Roland Verschaeve 

Info en inschrijven

Op locatie
Online
€ 200,00

Wekelijkse inspiratie

Bekijk de gratis video "Hoe wil jij leven?" en ontvang wekelijks inspiratie van Roland.