Overslaan en naar de inhoud gaan

Je mantel van tetrahedrons dragen, Rijken bezoeken die het Bronbewustzijn versterken

LET OP: de volgende voorkennis is vereist

Groeten van Orin

Welkom bij deze 3e cursus Interdimensionaal reizen met het Juwelen Voertuig. Met elk deel in deze serie bouw je je met Juwelen Voertuig op een manier die je in staat stelt om steeds hogere, enorme rijken te ontdekken en te verkennen naarmate je vordert.

Nu je naar de rijken van oneindige mogelijkheden bent gereisd, heb je tetrahedrons en licht toegevoegd aan je Juwelen Voertuig. Dit zal je in staat stellen om beter naar het Bronbewustzijn te reizen en het te ervaren dat je in deze cursus gaat verkennen.

Bronbewustzijn is het bewustzijn van je essentie, van de energie waarin je bestaat, van de energie waaruit 'jij' bestaat, de bron van je wezen. Bron is de essentie van al het leven. Alle energie, leven en bewustzijn van alle dimensies, rijken en werelden bestaat zowel uit Bronbewustzijn als in het bewustzijn van Bron.

Hoewel Bron-energie zich overal bevindt, kan het soms moeilijk zijn om deze prachtige, harmonieuze, vredige energie te voelen.

In dit deel reis je interdimensionaal met het Juwelen Voertuig naar plaatsen waar je een groter bewustzijn van de Bron-energie kunt krijgen. Je kunt dit bewustzijn gebruiken om je aardse leven te verbeteren en om de energieën te zuiveren die je in de weg staan om afgestemd te kunnen zijn op de Bron.

Er zijn een prachtige wezens waarmee je tijdens je reizen verbinding zult maken en die energievaardigheden met je zullen delen die je kunt gebruiken om meer Bron-bewustzijn te hebben. Geniet van je reizen en de avonturen en het ontwaken dat voor je ligt!

Tot binnenkort,
Roland Verschaeve 
info@rolandverschaeve.com

Info en inschrijven

Op locatie
Online
€ 350,00

Wekelijkse inspiratie

Bekijk de gratis video "Hoe wil jij leven?" en ontvang wekelijks inspiratie van Roland.