Overslaan en naar de inhoud gaan

Lichtsteden bezoeken

LET OP: de volgende voorkennis is vereist

De steden van licht bestaan ​​in de hogere dimensies. Orin heeft degenen die je gaat bezoeken zorgvuldig uitgekozen, omdat hij denkt dat ze het nuttigst voor je zijn en gemakkelijker voor je om te communiceren met de wezens die daar zijn. Terwijl je interdimensionaal door de lichtsteden reist, zul je meer vaardigheid verwerven in het communiceren met een breder scala aan wezens.

De wezens zijn zich ervan bewust dat je ze gaat bezoeken. Ze helpen je graag bij je interdimensionale reizen door je tetrahedrons met verschillende krachten aan te bieden.

Je kunt de energie in deze tetrahedrons zowel gebruiken om je interdimensionale reiservaringen te verbeteren als in je dagelijkse leven.

Jullie hebben tijdens jullie interdimensionale reizen veel speciale tetrahedrons verworven. Dit zijn perfecte vormen. Energie kan eraan worden overgedragen en erin worden opgeslagen. Ze kunnen hogere energieën vasthouden en die energie voor je beschikbaar maken terwijl je met ze werkt. Tetrahedrons kunnen worden ingeprent en geladen met specifieke energieën die je vervolgens kunt gebruiken, die een deel van je bewustzijn zullen worden.

Tetrahedrons met speciale eigenschappen worden zeer gewaardeerd in het hele netwerk van licht.

Ze bieden een vorm van communicatie en een manier om energie en informatie door te geven tussen werelden en dimensies en universums, maar ook tussen wezens.

Je bent een interdimensionale reiziger geworden met alle plaatsen die je nu hebt bezocht. Je krijgt een breder, ruimer perspectief van de dimensies en de wezens daar. Je krijgt het vermogen om hoogontwikkelde wezens uit verschillende dimensies, rijken en werelden waar te nemen en ermee om te gaan, en om energie met hen uit te wisselen.

Je gaat de lichtsteden bezoeken en tetrahedrons met speciale krachten ontvangen.

Je gaat steden van licht bezoeken waar je nieuwe vaardigheden opdoet om te reizen, nieuwe tetrahedrons met krachten en energieën die je kunt gebruiken. Je kunt zo vaak als je wilt naar elke stad teruggaan om meer geavanceerde tetrahedrons te verwerven of tetrahedrons die op andere manieren helpen dan je eerst hebt ervaren.

Alle tetrahedrons die je ontvangt, zullen je helpen je bewustzijn te verruimen. In deze cursus krijg je een nog groter beeld van het netwerk van licht en enkele van de lichtsteden die daar zijn.

Tijdens de reizen in deze cursus ga je door met het bouwen van je thuisbasis en reis je op het netwerk van licht. Als je eenmaal het aangeboden bewustzijn hebt ontvangen, kun je het in je laten ontplooien.

Je hoeft niet te onthouden om deze tetrahedrons te gebruiken. Ze verruimen en versterken je bewustzijn zodra je met ze hebt gewerkt.

Stuur me een mailtje

Mocht je vragen hebben, mail me gerust persoonlijk op info@rolandverschaeve.com

Roland Verschaeve 

Info en inschrijven

Op locatie
Online
€ 350,00
Kies je formule

Wekelijkse inspiratie

Bekijk de gratis video "Hoe wil jij leven?" en ontvang wekelijks inspiratie van Roland.