Overslaan en naar de inhoud gaan

Ik zie het telkens opnieuw

 • Mensen zoeken oplossingen voor hun problemen.
 • Ze mediteren, verhogen hun bewustzijn en hun leven gaat erop vooruit.
 • Ze zijn tevreden en verwaarlozen hun meditaties.
 • Ze komen opnieuw in de storm terecht.
 • Plots beginnen ze weer te mediteren en hun leven gaat weer beter.
 • Ze zijn tevreden en verwaarlozen hun meditaties.
 • Ze komen opnieuw in de storm terecht.
 • Enzovoort ...

Als je energie laag is en je bent niet bewust, dan loopt alles anders en beginnen dingen tegen te slaan. Je relaties weerspiegelen dit vaak duidelijk.

De dagelijkse uitdagingen kunnen je moe en humeurig maken, waardoor je plots negatieve situaties aantrekt.

Misschien verlies je je wel in al het werk en vergeet je te leven tot het allemaal teveel wordt?

Voor je het weet zit je in een neerwaartse spiraal en gaat alles minder goed: je gezondheid, je relaties, je carrière ...

Je hebt continuïteit nodig

Als meditatie een dagelijkse gewoonte is, blijf je bewust in het dagelijks leven en heb je vlugger door wanneer je moet ingrijpen en hoe je dit best doet. Je gaat anders om met de realiteit en laat je niet zomaar afleiden.

Mediteren dus! En liefst begeleid, anders nemen je gedachten het weer over.

Maar waarom komt het er vaak niet van?

Heb je het mediteren nooit echt te pakken gekregen? Of lukt het niet om de draad weer op te nemen? Stel je het uit? Twijfel je? Ben je de enige in je omgeving die ermee bezig is?

Maak het jezelf makkelijker

Wat als ik je 6 maanden lang help bij het mediteren, zodat het een goeie gewoonte wordt, net als je tanden poetsen en douchen?

Wat als we elke maand even samenkomen met gelijkgestemden, in Brugge of online?

Wat als je een vraag hebt, en je hoeft maar even online te gaan om het antwoord te krijgen?

Hiervoor hebben we deze reeks ontwikkeld, zowel voor nieuwe mensen als voor zij die willen herhalen.

Wat houdt het in?

Je mediteert zelfstandig maar wordt begeleid. Per maand oefen je met 1 van de 6 volumes uit de reeks Je Lichtlichaam Ontwaken. Waar en wanneer het jou past. Per volume zijn er 12 meditaties van ongeveer een halfuurtje. Je hebt dus telkens ruim de tijd.

Je kan met al je vragen terecht op een geheime Facebook groep. Enthousiaste Light Body gevorderden staan klaar om je te begeleiden. We helpen je graag om alles toe te passen in je dagelijks leven. Hou je niet in om in deze besloten kring openlijk verslag te doen van al je ervaringen met de materie. Hoe beter we je kennen, hoe beter we kunnen helpen. Ik lees zelf ook alles en geef raad waar nodig.

Elke maand is er een weekend om samen te komen, in Brugge of online, waarin we de huidige meditaties bespreken, met nadruk op de praktische toepassing ervan in je dagelijkse leven en de uitdagingen van het moment.

Enkele reacties van deelnemers

"Heel de Light Body voelde heel comfortabel aan en de groepsenergie voelde fantastisch en bracht een diep vertrouwen in het leven. Hartelijk dank aan allen."

"Dankjewel voor 6 inspirerende maanden. Wat is de tijd snel gegaan. Mijn leven kent nu meer rust en harmonie. Ik durf meer mezelf te zijn en te staan voor wat ik wil. Het voelt heerlijk en ik verheug me op waar mijn pad me heen voert. Veel vreugde en voorspoed voor iedereen toegewenst!!!"

"Dankbaar dat ik opnieuw deel mocht uitmaken van deze bijzondere groep."

"Gaat heel goed!! Herhalingen zijn heerlijk om te doen! Ik voel een enorme verandering in mezelf. En dat zie ik vooral terug in een betere relatie met mijn 2 dochters (niet dat die daarvóór slecht was hoor)! Ik merk ook bij mijn echtgenoot een enórm verschil! We zijn beiden veel relaxter en blijer geworden. We kunnen alles relativeren en moeten tegenwoordig samen overal om lachen! De kinderen plukken daar ook de vruchten van. Ze zitten beiden lekker in hun vel. Er is veel warmte, openheid, geduld, begrip en een grote berg LIEFDE!! Dus ben ik blij dat ik de Light Body heb gedaan....JAAAAAAAAA"

"Ik ben ook heel blij met de LB :-) het verschil voor en na, kan ik niet echt duidelijk omschrijven maar het is vrij groot! Ik begin terug te genieten van mijn leven, wat er na mijn scheiding zelden was. Ik denk dat dit voor 70% omhoog gegaan is :-) wat vrij veel is, en ik weet dat dit verder gaat stijgen ;-). De meditatie gaan dieper, ik kan het ook ni zo goed omschrijven...bewuster genieten van het onzichtbare! Blij en heel dankbaar voor dit alles!!!!!"

Plan het in je agenda

De weekends

 1. "Je basis van kracht opbouwen"
  zat. 27 + zon. 28 januari
   
 2. "Je hartcentrum openen"
  zat. 24 + zon. 25 februari
   
 3. "Je hogere energiecentra activeren"
  zat. 16 + zon. 17 maart
   
 4. "Je energielichamen op elkaar afstemmen"
  zat. 20 + zon. 21 april
   
 5. "Je lichtlichaam ontwaken"
  zat. 25 + zon. 26 mei
   
 6. "Stralend worden"
  zat. 22 + zon. 23 juni 

12 meditaties per maand

Zij die het meest resultaat halen uit de cursus, oefenen dagelijks. Maar als je op zijn minst elk van de 12 meditaties doet tegen het volgende weekend, kun je alles met gemak volgen.

Gebruik hiervoor dus ook je agenda en plan er alvast je meditaties in, zodat je er niets tussen laat komen. Een halfuurtje mediteren in plaats van TV kijken is een makkelijke oplossing.

Schrijf je in

Heb je al enkele van de Light Body volumes, maar nog niet alle 6? Laat het ons weten op info@rolandverschaeve.com en we helpen je graag verder.

Anders kies je één van deze formules:

 • Nieuwe start
  • alle MP3’s van de 6 Light Body volumes
  • toegang tot de geheime Facebook groep
  • 6 weekends met de groep (in Brugge of online)
    
 • Herhaling
  • alle MP3’s van de 6 Light Body volumes
  • toegang tot de geheime Facebook groep
  • 6 weekends met de groep (in Brugge of online)

Tot binnenkort,
Roland Verschaeve 
info@rolandverschaeve.com

Info en inschrijven

Op locatie
Online
€ 1.650,00
Kies je formule

Wekelijkse inspiratie

Bekijk de gratis video "Hoe wil jij leven?" en ontvang wekelijks inspiratie van Roland.