Overslaan en naar de inhoud gaan

Light Body leraarsopleiding

Deze cursus werd samengesteld voor diegenen onder jullie die de reeks ‘Je Lichtlichaam ontwaken’ willen doceren, maar ook voor hen die meer willen leren over het transmitten van licht.

Je zal ontdekken hoe je de energieën van de vibrerende energielichaamscentra en de lichtlichaamscentra kan transmitten, zodat anderen ze ook kunnen ervaren. 

Veel cursisten hebben ervaren dat het transmitten van de lichtlichaamsstaten naar anderen, ervoor zorgt dat hun eigen ervaringen van het lichtlichaam expanderen.

Of het nu je bedoeling is om les te geven of niet, de meditaties van DaBen zullen je lichtlichaam verder laten ontwikkelen en je assisteren: om de zuivere energie van de centra te kunnen ervaren, om evenwicht te ontdekken en meer vaardigheid te ontwikkelen met de lichtlichaamscentra.

Je zal oefenen met het transmitten van licht naar het lichtlichaamsgridwork, of naar een persoon op de innerlijke niveaus. 

Je zal leren staten met emotionele stroom en mentale vloeibaarheid te creëren en deze ook naar anderen te transmitten.

Orin zal je begeleiden zodat je je gids kan ontmoeten en ermee samensmelten; je zal dan, samen met je gids, licht naar anderen transmitten. Orins’ meditaties zullen je helpen om je diepgaander en vollediger met je gids te verbinden.

Je zal leren hoe je de lichtlichaamsvaardigheden kan aanwenden, om je cursisten te bereiken en hoe je de energie voor je cursussen kan instellen, zodat je op een succesvolle manier kan onderrichten.

Je zal ook leren hoe je bijvoorbeeld: door licht naar een relatie te transmitten, deze relatie kan laten transformeren. Je zal eveneens licht leren transmitten naar je geliefden, familie, huis, werk, omgeving, situaties ... en ervaren hoe jouw energie hierbij ondersteund en hoger getild wordt.

Je zal ook aangespoord worden om je hogere doel als energie te ontdekken en er licht naar transmitten, zodat je je doel op een harmonieuze, vreugdevolle en vlotte manier tot stand kan laten komen.

Je zal met lichtwezens en Verlichten samenwerken, om energie naar je toekomst te sturen, zodat je je hoogste toekomst kan creëren. Je zal ervaren hoe je een lichtengel wordt en licht kan transmitten naar iedereen in nood.

Er wordt in deze cursus ook aandacht besteed aan de mogelijkheden en uitdagingen van het doceren en transmitten. Je zal ook heel wat praktische tips ontvangen en uiteraard krijg je ook de nodige tijd om vragen te stellen.

Heb je een vraag?

Mail me op info@rolandverschaeve.com

Roland Verschaeve 

Info en inschrijven

Op locatie
Online
-
-
-
-
€ 950,00
Kies je formule

Wekelijkse inspiratie

Bekijk de gratis video "Hoe wil jij leven?" en ontvang wekelijks inspiratie van Roland.