Overslaan en naar de inhoud gaan

Seed Group weekend

Ervaar een openheid van energie die diep ontroerend, bevrijdend en expansief is.

DaBen opent de "Evolueren met vrede" - ruimte voor jullie allemaal die klaar zijn voor deze ervaring. Het is zo'n bevrijdende en uitgestrekte ruimte!

Wanneer ik deze ruimte met DaBen ervaar, kan ik uitbreiden naar een openheid van energie die prachtig en diep ontroerend is. Het gaat verder dan alles wat ik eerder heb aangeraakt en verfijnder dan elke ervaring die ik heb gehad of me zelfs maar kan voorstellen.

Ervaar stralend licht in je adem en in je lichaam

Deze ruimte is meeslepend, zo echt dat ik fysiek licht kan voelen, zelfs in mijn adem en op fysiek niveau. In deze ruimte is er zo'n opening, een moeiteloze bevrijding van vele fysieke beperkingen.

Zodra ik deze ruimtes heb ervaren, is mijn ervaring een voortdurende opening naar hogere energie, en een vredig en expansief gevoel. Terwijl je deze ruimtes ervaart, zul je in staat zijn om in een vollediger spiritueel ontwaken te gaan, met een enorm uitgebreid perspectief dat je zal verbazen.

Speel met de wezens van lichtlagen om doordrenkt te raken met vele nieuwe kwaliteiten van licht.

In deze cursus en in de cursus "Evolueren met enorm bewustzijn" zullen we de hulp krijgen van een aantal leuke en verbazingwekkende lichtwezens die ermee hebben ingestemd om met ons samen te werken. Mensen houden ervan om contact te maken met deze wezens.

Ze zullen ons op veel manieren helpen. Dit omvat het kunnen overschrijden van een bewustzijnsdrempel naar de grootsheid van de aarde en de aardse verbindingen die nog nooit eerder beschikbaar was voor de mensheid, en waar we nu klaar voor zijn als groep, een opening die we samen hebben gecreëerd.

Tot binnenkort,
Roland Verschaeve 
info@rolandverschaeve.com

Info en inschrijven

Op locatie
Online
€ 450,00

Wekelijkse inspiratie

Bekijk de gratis video "Hoe wil jij leven?" en ontvang wekelijks inspiratie van Roland.