Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom van Duane!

Dit is een van de speelsere cursussen van DaBen, omdat de wezens van lichtlagen en het nieuwe licht dat je kunt ervaren zeer vreugdevol en verheffend zijn.
 
Ervaar licht en pure vreugde

In deze cursus geeft DaBen je de ruimte om contact te maken en meer licht en nieuwe soorten licht te ervaren die verder gaan dan waar we op aarde nog concepten voor hebben. Hij transmit en houdt de ruimte voor je vrij om tijdens elke reis prachtige ervaringen op te doen.
 
Om deze nieuwe soorten licht te ervaren zul je werken met enkele fascinerende wezens die DaBen de wezens van lichtlagen noemt. Zij zullen je leren hoe je de poort naar nieuwe soorten licht kunt openen door de lichtlagen te "bespelen". Deze wezens kunnen je meenemen naar meer diepgaande ervaringen over hoe je de energieën waarmee je op aarde in contact komt, tot uitdrukking kunt brengen, en zo nieuwe mogelijkheden voor je leven onthullen.
 
Een deel van de zwaarte van de aarde van je afzetten
 
Als je op dit niveau speelt, kun je wat van de zwaarte van de aarde van je afzetten, door de dichtheid te openen op een manier die licht om je heen schept.
 
Door het portaal te openen en de lagen van licht te ervaren wordt het gemakkelijker om met andere niet-fysieke wezens te communiceren en hogere energieën te ervaren. Je ontwikkelt een heel zintuiglijk systeem waarmee je kunt waarnemen en creëren met licht.
 
Je kunt je leven veranderen door met licht te spelen
 
Als je creëert met licht kun je een hoger, helderder energieveld om je heen bouwen dat zal veranderen hoe je jezelf waarneemt en uitdrukt, en wat je naar je toe trekt. Je kunt veel nieuwe ervaringen opdoen met de wereld als licht, en ontdekken hoe je je leven kunt veranderen door met licht te spelen.
 
Je kunt al je ervaringen en je bewustzijn leren interpreteren als verschillende vormen en gradaties van licht. Als je dat doet, verandert de manier waarop je naar je leven kijkt en hoe je je manifesteert.


Korte meditatie om de lagen van licht te ervaren

Neem een moment om stil te worden en keer naar binnen. Als je wilt, maak dan contact met DaBen en je gids en vraag hen je te helpen de Lagen van Licht te ervaren.
 
Stel je voor dat je op en neer reist, door laag na laag van licht, naar voortreffelijke ervaringen van licht die pure vreugde zijn. Je denkt dat je het hoogste, meest open, ongelooflijk verheffende en mooie licht hebt ervaren dat er bestaat, en dan opeens word je je bewust van een nog hoger, nog mooier licht, dat elke beschrijving te boven gaat.
 
Je blijft je openen door het portaal, je opent je voor laag na laag van licht, waarbij je de lagen bespeelt als een dirigent in een orkest, met voortreffelijke sensaties, precisie en ritme.
 
Je voelt je opgetild en uitgebreid, omhuld in dit licht, waarbij de energiedichtheid op de aarde zich opent, totdat er alleen nog maar licht is en je zelf in licht bent veranderd.

Tot binnenkort,
Roland Verschaeve 
info@rolandverschaeve.com

Info en inschrijven

Op locatie
Online
-
-
€ 450,00

Wekelijkse inspiratie

Bekijk de gratis video "Hoe wil jij leven?" en ontvang wekelijks inspiratie van Roland.