Overslaan en naar de inhoud gaan

Reeks oneindig zijn verkennen, deel 5A

LET OP: de volgende voorkennis is vereist

In dit vijfde deel van de reeks “Oneindig zijn verkennen” zal je je leren verbinden met dat Immens meervoudig Bewustzijn, met die immense ver geëvolueerde Wezens die van nature goddelijk zijn.

Wanneer je verkent zal je op zoek gaan naar dat wat Goddelijk is en in resonantie gaan met die hoog geëvolueerde Wezens die je er ontdekt. Die energie zal je dan in je dagelijks leven brengen.

Dit immens Goddelijk meervoudig Bewustzijn omvat o.a. het volledig aards bewustzijn, je totale ervaringsvermogen, ...  ; wanneer je je openstelt voor de energie van die immense Wezens zal je dus in elk opzicht ruimer gaan en expanderen.

Wanneer je met die ver geëvolueerde Wezens speelt, zal je de scheppings-energie ontdekken en ook al het potentieel verkennen en ervaren -zowel in de hogere sferen als in de aardse realiteit.

Je zal je met je gids verbinden om dat prachtig Goddelijk meervoudig Bewustzijn te verkennen en tevens jouw creaties en al de wezens waarmee je verbonden bent te ervaren. Je gids zal je assisteren bij het ontdekken van die ervaringen, Wezens en ruimtes, die voor jou het meest gunstig zijn om te verkennen en jouw spirituele groei bevorderen.

DaBen zal je leren hoe je een steviger en coherenter kanaal met je gids kan creëren. Je zal je lichtlichaams-vaardigheden leren gebruiken om je verbinding met je gids te laten expanderen en om je ervarings- en werkingsgebied te verruimen. Je zal ontdekken hoe je met je gids kan samenwerken om inzichtelijke en nuttige informatie te verkrijgen en eveneens opwindende nieuwe gebieden ontdekken om te verkennen.

Telkens wanneer je je met die grootse verlichte Wezens verbindt zal je ondervinden dat je getransformeerd terugkeert. Deze Wezens bieden je ook telkens opnieuw uitzonderlijke, schitterende bewustzijnsgeschenken aan: ze leren je enorm veel over de energieën waarin je vertoeft, ze stellen het ongekend potentieel voor je leven open en  oude beperkingen lossen op.

Je zal jouw leven op een meer heldere manier en vanuit een ruimer perspectief kunnen bekijken. Indien je die immense Wezens contacteert wanneer je iets in je leven wenst te creëren, zal je merken dat je voortdurend meer mogelijkheden bekomt om, op een creatieve manier, betere vormen en omstandigheden in je leven te manifesteren.

Wanneer je geniet van je verbondenheid met al die wezens die bereikbaar zijn vanuit dat gewaarzijn van die Immense Ruimte, dan zal je je realiseren dat die Wezens niet afgescheiden zijn van jou, je bent immers met hen verbonden. Deze innerlijke leraren verzamelen zich om je niveaus van bewustzijn, licht en schoonheid te laten bereiken die jou voorheen nog nooit werden aangeboden.

Wanneer je je in deze cursus openstelt en je laat onderdompelen in het bewustzijn dat die Wezens je aanbieden, dan zal je dat ook uitstralen naar anderen. Het bewustzijn dat jou aangeboden wordt zal je wezen en je leven verlichten en tevens je geest, emoties, relaties en fysiek welzijn transformeren.

Tracks

 1. Duane: Gesprek
 2. DaBen: Focus van bewustzijn en verbindingen gebruiken om je open te stellen voor Immense Ruimte
 3. Duane: Gesprek
 4. DaBen: Ervaren hoe je je dieper in de Immense Ruimte begeeft met gebruik van focus van bewustzijn
 5. Duane: Gesprek
 6. DaBen: Mogelijkheid verkennen van Fysiek Immens Bewustzijn
 7. Oefening 1: Wat indien het fysieke een ruim bewustzijn is
 8. Duane: Gesprek
 9. DaBen: Bewustzijn openstellen om 'Ervoor kiezen om uit te drukken' als proces te omvatten
 10. Duane: Gesprek
 11. DaBen: Je vermogen om Immense ruimte te ervaren verfijnen, Spelen vanuit jezelf als ontvanger van energie
 12. Duane: Gesprek
 13. DaBen: De mogelijkheid van een Geestelijk Immens Bewustzijn verkennen
 14. Duane: Gesprek
 15. DaBen: Begrenzingen gebruiken, ook begrenzingen op het ervaren, om diepgaander de Immense Ruimte te ervaren
 16. Duane: Gesprek
 17. DaBen: Een project gebruiken als een manier om je focus van bewustzijn te verkennen en Immense Ruimte ervaren
 18. Duane: Gesprek
 19. DaBen: Wezens om hulp vragen voor het verkennen van de Immense Ruimte, Vollediger ervaren als proces
 20. Duane: Gesprek
 21. DaBen: Je gids vragen om je zoveel mogelijk te tonen over hun ervaring  van hun navigatie naar de aarde
 22. Oefening 2: Wat indien het bewustzijn alles creëert
 23. Duane: Gesprek
 24.  DaBen: Eenheid verkennen via ervaren van een leemte in je ervaring in de Eenheid

 

Info en bestellen

€ 150,00

Wekelijkse inspiratie

Bekijk de gratis video "Hoe wil jij leven?" en ontvang wekelijks inspiratie van Roland.