De frequenties van intensiteit

LET OP: de volgende voorkennis is vereist

Kennis van de andere frequenties is niet nodig.

Uitstraling: De frequenties invullen

Na het ontwaken van je lichtlichaam ben je stralender geworden. Je bent naar een hoger niveau van licht geëvolueerd en je capaciteit om licht op te nemen en uit te stralen is groter geworden. Je beleeft je spirituele groei nu intenser, directer en gerichter. In de reeks De frequenties invullen leer je meer over het verder verhogen van je uitstraling, hoe hiermee om te gaan, wat hiermee te doen en hoe je groeiende licht aan te wenden om je leven te veranderen, spiritueel te groeien en een hogere frequentie van licht aan je eigen licht toe te voegen.

De frequenties van intensiteit

De vier frequenties van intensiteit stellen je in staat om je eigen gewaarzijn te ontdekken, te bekijken en te betreden. Ze kunnen je gewaarzijn veranderen en verfijnen om je bewust te laten worden van vele dingen die voorheen onzichtbaar voor je waren in je omgeving, relaties, en om het even waar je je aandacht op richt.

Werken met deze frequenties werkt onmiddellijk in op je mentale lichaam. Het licht in je mentale lichaam neemt toe en je vaardigheid versterkt om gedachten meer volledig vorm te laten nemen. Je kunt deze frequenties gebruiken om na te denken over een idee of situatie in je leven. Je kunt naar alle nuances, subtiliteiten en “energieën in de energie” kijken. Je kunt naar de verschillende lagen van een situatie, project of idee kijken door je mentale lichaam te gebruiken op een creatieve, intuïtieve en verlichte manier.

De frequenties van intensiteit kunnen het licht verhogen dat aanwezig is in elke situatie, in je aura en in om het even waar je mee werkt. Ze kunnen gebruikt worden om je persoonlijke kracht, je vaardigheid om te manifesteren, om lichtlichaamsenergieën waar te nemen te verbeteren en om de stroom van levenskracht in je lichaam te laten toenemen.

Tracks
 1. Eerste Frequentie van Intensiteit
 2. Je patroon vouwen
 3. Intensiteit opbouwen
 4. Tweede frequentie van intensiteit
 5. Je ervaring als energie vinden
 6. Derde frequentie van intensiteit
 7. Spelen met de patronen
 8. Vierde frequentie van intensiteit
 9. Je bewuste energie uitbreiden
 10. Intensiteit integreren
 11. Reis naar Shamballa om je uitstraling te verhogen
 12. Hoger Doel transmitten naar anderen
 13. Je geest samensmelten met de Universele Geest
 14. Je Zonne-Batterijen opnieuw opladen

Info en bestellen

€ 70,00

Wekelijkse inspiratie

Bekijk de gratis video "Hoe wil jij leven?" en ontvang wekelijks inspiratie van Roland.