Overslaan en naar de inhoud gaan

De frequenties van schittering

Helder en concreet inzicht

In het leven gebeuren dingen die je niet begrijpt, zowel in relaties als op het werk.

Wanneer bepaalde patronen zich maar blijven herhalen in je leven, zijn er plaatsen in je bewustzijn die nog niet helder zijn. Dit weerspiegelt zich in je dagelijkse realiteit.

De frequenties van schittering helpen je om meer heldere en concrete inzichten te hebben over de acties die je onderneemt. Ze verbeteren de kracht en diepte van je zintuiglijke waarneming van de lichtlichaamssferen.

Breng schittering in je leven en laat ongewenste patronen verdwijnen

Ben je klaar om een oneindig toenemende ervaring van licht te hebben? Om licht te brengen in gebieden van je leven waar licht van dit type nog nooit heeft bestaan?

Naarmate je innerlijke schittering en licht toenemen, verdwijnen de relaties, voorwerpen en situaties uit je leven die dit niveau van schittering niet aankunnen.

Over de cursus

DaBen transmit vier frequenties van schittering tijdens deze cursus. Ze kunnen je ervaring verbeteren van alle frequenties en staten van bewustzijn die je verkent. De frequenties van schittering zijn meer gevorderd dan de andere frequenties die tot nu toe behandeld werden.

Werken met deze frequenties van schittering kan de kracht en diepte verbeteren van je zintuiglijke waarneming van de lichtlichaamssferen. Naarmate je vaardigheid om de frequenties van schittering te ervaren verhoogt, zullen de aard en kwaliteit van licht toenemen. Alles in je leven kan verbeteren naarmate je je bewustzijn van licht uitbreidt en je vaardigheid om licht te creëren versterkt.

Je krijgt een grotere vaardigheid om dingen als energie te vinden, om licht te transmitten, om op te merken welke gebieden van je leven meer licht nodig hebben en om dan meer licht te brengen in die gebieden. De frequenties van schittering helpen je om een oneindig toenemende ervaring van licht te hebben en om de vaardigheid te hebben om licht te brengen in gebieden waar licht van dit type nog nooit heeft bestaan. Je bekwaamheid om in meer licht te leven, neemt toe.

De frequenties van schittering kunnen je helpen om meer heldere en meer concrete inzichten te hebben over bepaalde acties die je onderneemt. Naarmate je innerlijke schittering en licht toenemen zullen de relaties, voorwerpen en situaties verdwijnen die dit niveau van schittering niet aankunnen. De dingen die wel passen bij dit niveau van schittering en licht zullen in je leven komen.

Reis met Orin in de eenheid, in het hart en de geest van God/Godin/Al-Wat-Is. Je kunt oneindigheid ervaren, van liefde, overvloed en alles wat je wenst.

Tracks:

1/12 Eerste frequentie van Schittering
2/12 Punt van creatie van Schittering
3/12 Tweede Frequentie van Schittering
4/12 Uitstralingskwaliteiten ontdekken
5/12 Derde frequentie van Schittering
6/12 De verheffende natuur van Schittering
7/12 Vierde frequentie van Schittering
8/12 Op schitterende wijze Vee knoop/node verkennen
9/12 De essentie van de frequenties schitterend expanderen
10/12 Frequenties combineren en Vee gebruiken
11/12 Omgaan met oneindigheid
12/12 In het lichaam van de Ene

Info en bestellen

€ 70,00

Wekelijkse inspiratie

Bekijk de gratis video "Hoe wil jij leven?" en ontvang wekelijks inspiratie van Roland.