Overslaan en naar de inhoud gaan

Intuïtie: Verbinden met je goddelijke zelf

Je innerlijk weten ontwaken

Intuïtie is weten zonder woorden, de waarheid voelen zonder uitleg. Intuïtie werkt buiten de dimensies van tijd en ruimte en brengt je in contact met je Goddelijke Zelf. Intuïtie weet dat het verleden, de toekomst en het heden simultaan bestaan en is bekend met het geheel van elke gebeurtenis. Vaak spreekt je intuïtie tot je als een speels kind dat je lijkt weg te lokken van de harde weg naar een vreugdevoller pad.

Intuïtie leidt je altijd naar levendige en vreugdevolle plaatsen, weg van vastgelopen situaties. Je intuïtieve geest brengt alle informatie in een oogwenk samen en geeft je antwoord op vragen en beslissingen. Het toont je welke de meest effectieve stappen zijn om je doelen en dromen te realiseren. Je intuïtie volgen leidt je onvermijdelijk tot het beter zorg dragen voor jezelf, je gezondheid en je emoties en naar het verbeteren van je relaties met mensen. Het maakt je carrière, creatieve aspiraties en je arbeid beter, meer genietbaar, soms zelfs minder moeizaam.

Het volgen van je intuïtie kan de stroom van overvloed en geld in je leven drastisch verhogen. Je innerlijke leiding toont je altijd wegen om de stroom van energie te verhogen. Ook geld en overvloed weerspiegelen symbolisch de stroom van energie in je leven en wanneer je handelt naar je intuïtieve leiding zul je meer levendigheid en stroom ervaren in alle gebieden van je leven.

Bij het volgen van je intuïtie beweegt er meer energie door je, je bent in de stroom, je voelt je levend en afgestemd op je Goddelijke Zelf. Je kunt je eigen innerlijke ‘weten’ vertrouwen en van jezelf de autoriteit maken die beslist wat goed voor je is en wat niet.

Tracks
 1. Orin: Welkom en intentie vormen
 2. Sanaya: Gesprek
 3. Orin: Je goddelijk zelf ontmoeten
 4. Orin: Ontwaken van helderziendheid en helder gehoor
 5. Sanaya: Gesprek
 6. Orin: Het emotionele lichaam vrijmaken voor intuïtie
 7. Orin: Het goddelijk zelf van anderen waarnemen
 8. Sanaya: Gesprek en voorbereiding op de volgende reis
 9. Orin: Het mentale lichaam vrijmaken voor intuïtie
 10. Orin: Je mogelijkheden uitbreiden
 11. Sanaya: Gesprek
 12. Sanaya: Gesprek en voorbereiding op de volgende reis
 13. Orin: Intuïtieve begeleiding ontvangen
 14. Sanaya: Gesprek
 15. Orin: Transformeren van beperkingen en tekorten
 16. Orin: De goddelijke blauwdruk in stand houden

Info en bestellen

€ 55,00

Wekelijkse inspiratie

Bekijk de gratis video "Hoe wil jij leven?" en ontvang wekelijks inspiratie van Roland.