Overslaan en naar de inhoud gaan

Je ware identiteit ontdekken

Verken vierdimensioneel bewustzijn en ervaar jezelf als een niet-fysisch, eeuwig, onzichtbaar, oneindig, onbeperkt, puur, illuminerend licht. Met de realisatie van wie je bent voorbij het ego, opent zich een hogere wereld voor jou, een wereld van licht, schoonheid, perfectie, goedheid en liefde. De sluiers die je innerlijk licht hebben verborgen, beginnen weg te vallen zodat de schoonheid, liefde en goedheid in jou in je leven kunnen stromen. Dit zijn enkele van de meest verlichtende en uitbreidende Orin reizen die ooit aangeboden werden.

Wanneer je realiseert wat een uitgestrekt bewustzijn je bent, voel je je niet langer als een klein machteloos afgescheiden zelf. Angsten verdwijnen en je voelt een nieuwe zekerheid groeien in jezelf. Het gevoel van doelgerichtheid in je leven neemt toe. Weten dat je dit grotere zelf bent, kan je meer energie, oplossingen en gelegenheden brengen, plus alles wat je nodig hebt om vooruit te komen in je hoogste toekomst. Je ware identiteit kennen is een van de meest levensveranderende stappen die je zal nemen op je pad van ontwaken.

Deze cursus helpt je om je te verruimen tot het bewustzijn van het Goddelijke Zelf. Dit bewustzijn versterkt je vaardigheid om je spirituele kracht en zuivere energie te ontwaken. Deze cursus is een keerpunt dat goed samenwerkt met de andere delen uit de Goddelijke Wil reeks.

Tracks

 1. Het Ik van jouw wezen verwelkomen
 2. Overgaan naar 4-dimensioneel bewustzijn
 3. Het goddelijke Jij ontdekken
 4. Expanderen tot het oneindige Jij
 5. Je bewust worden van het onzichtbare Jij
 6. Jouw totaliteit erkennen
 7. De zuiverheid van jouw innerlijk licht waarnemen
 8. Jouw Zelf verkennen als stralend licht
 9. Jezelf ervaren als het licht van de waarheid
 10. Ontdek de liefde die je bent
 11. Dieper samensmelten met jouw goddelijke Zelf
 12. Je openstellen voor goddelijke gratie

Info en bestellen

€ 70,00

Wekelijkse inspiratie

Bekijk de gratis video "Hoe wil jij leven?" en ontvang wekelijks inspiratie van Roland.