Overslaan en naar de inhoud gaan

Energie voelen

 

Dit is een stap voor stap opleiding om alles als energie te leren ervaren en te leren hoe je aan energiewerk kunt doen. Je leert op een gemakkelijke manier om directe en diepgaande veranderingen te brengen in je relaties, je eigenbeeld, je capaciteit tot liefhebben en geliefd worden. Van hieruit vorm je een nieuwe toekomst.

Je leert gebundeld, alert en harmonisch te blijven, om de positieve, opbouwende energieën rond jezelf te verhogen en anderen onvoorwaardelijk hulp en healing te bieden. Je gevoeligheid voor energie wordt een gave waardoor je niet langer aangestoken wordt door de negatieve buien van mensen rond jou. Je houdt vol zelfvertrouwen contact met je kern en je bron van innerlijke wijsheid. Dit betekent een sterke impuls voor je intuïtieve zintuigen en telepatische communicatie. Het contact met je Hogere leiding wordt steviger.

Er is geen voorkennis vereist. Kracht door Bewustwording vraagt geen voorafgaande opleiding of ervaring met meditatie. Het kan zowel dienen als een intense kennismaking met deze materie en als een waardevolle verdieping voor zij die zich al op een pad van groei bevinden.

Tracks
  1. Energie voelen
  2. Ongeziene energie voelen
  3. Energie in anderen voelen
  4. Wie ben je, je eigen energie voelen
  5. Intuïtie ontwikkelen
  6. Emotionele telepathie ontwikkelen
  7. Zenden en ontvangen van telepathische beelden
  8. Hogere leiding ontvangen

Info en bestellen

€ 40,00

Wekelijkse inspiratie

Bekijk de gratis video "Hoe wil jij leven?" en ontvang wekelijks inspiratie van Roland.