Overslaan en naar de inhoud gaan

geld(t) ook voor jou

Veel mensen kunnen hun levenswerk geen vorm geven omdat ze niet weten hoe ze het geld en de vaardigheden die ze daarvoor nodig hebben kunnen creëren. Overvloed geeft aan hoe je geld kunt creëren en andere dingen die je wilt gebruiken als instrumenten voor je levensvreugde en groei.

Tracks
  1. Jezelf magnetiseren - Stem je gedachten en acties af op de spirituele wetten van overvloed en wordt een magneet die geld en overvloed aantrekt.
  2. Je welvarende zelf ontwaken - Leer gemakkelijker werken met het deel van jezelf dat instaat voor het creëren van je welvaart.
  3. Overvloed - Een oefening om te leren ontvangen, geloven dat je overvloed verdient en openstaan voor onbegrensde vreugde, liefde en welvaart. 
  4. Succes - Verken jezelf op verscheidene niveau’s, verhoog je vaardigheid om jezelf te observeren, schuld en beelden en verwachtingen van anderen los te laten en je eigen licht te ontwaken.
  5. Oude overtuigingen en programma’s opruimen - Je overtuigingen creëren je realtiteit. Dit is een krachtig en levensveranderend proces om niet werkende overtuigingen rond geld te identificeren en los te laten en om nieuwe patronen te scheppen.
  6. Werken met je aura, energie en licht - Je werkt op het energieveld rondom je lichaam om je bekwaamheid tot het aantrekken en vasthouden van overvloed te verhogen.
  7. Je verbinden met je ziel en gidsen - Je werkt met een gids en met een ziel om geld te creëren en om je levensdoel te vervullen.
  8. Angsten en twijfels loslaten - Je leert de angsten die je ervan weerhouden om overvloed te hebben, loslaten en in jezelf en in je onbegrensde capaciteit tot het creëren van overvloed te geloven.

Info en bestellen

€ 40,00

Wekelijkse inspiratie

Bekijk de gratis video "Hoe wil jij leven?" en ontvang wekelijks inspiratie van Roland.