Overslaan en naar de inhoud gaan

Je persoonlijkheid evolueren

Tijdens deze workshop wordt er gewerkt met je persoonlijkheid teneinde blokkades en remmingen op te ruimen. Hierbij gaat er veel aandacht naar het afbouwen van je afhankelijkheid van patronen en naar het overstijgen van twijfel, angst en zelfkritiek.

De Orin meditaties uit deze cursus richten zich tot diegenen die de uitdagingen ervaren die het leven op een versneld pad van ontwaken met zich meebrengt. Een pad van versneld ontwaken ontstaat door constant op je spirituele groei te focussen.

Je kunt hierdoor een tijd tegemoet gaan van versnelde groei, een tijd waarin vele lessen zich vlug opvolgen, een tijd waar oude en pijnlijke situaties naar boven komen, een tijd waar je je tussen de oude en de nieuwe weg in bevindt.

Dit zijn niet altijd de eenvoudigste momenten; vaak wisselt je stemming om de haverklap; je voelt je misschien overgestimuleerd; soms ervaar je veel kritiek naar jezelf en anderen toe. Obstakels en onverwachte uitdagingen kunnen zich aanbieden. Om op een harmonische en evenwichtige manier te groeien moet je persoonlijkheid deze groei kunnen bijbenen. Het evolueren van je persoonlijkheid kan je groeisnelheid verdubbelen, je innerlijke stem zal je ondersteunen, je zult je gemotiveerder voelen, meer energie hebben en je door je omgeving ondersteund voelen.

Je leert diverse technieken om je visie te verruimen, een hogere toekomst te creëren en licht voor je uit te sturen om nieuwe, goede dingen in je leven aan te trekken. Je ontvangt transmissies van hoge lichtwezens om je persoonlijkheid te transformeren; deze opnieuw te programmeren op cellulair niveau en om je aura te zuiveren.

Verder leer je werken met het licht van de spirituele zon om diepgaande veranderingen te bewerkstelligen in je persoonlijkheid, je bewustzijn en in je dagelijkse leven. Je leert te herkennen wat je licht bijbrengt en leert om te gaan met die situaties die je licht afzwakken.

Tracks

1. Zelfwaardering

2. Je pad van ontwaken eren

3. Inwaarts focussen: de stem van je ziel horen

4. Opwaarts focussen: de stem van de meesters en gidsen horen

5. Het verleden veranderen

6. De toekomst creëren met licht

7. Intellect overstijgen: je hogere geest openen

8. Reis naar de tempel van de meesters

Info en bestellen

€ 40,00

Wekelijkse inspiratie

Bekijk de gratis video "Hoe wil jij leven?" en ontvang wekelijks inspiratie van Roland.