Overslaan en naar de inhoud gaan

Webinar opname (+/- 90 min.)

Eén van de belangrijkste geheimen van mijn succes? Ik sta enthousiast op en ga tevreden naar bed. Is dit niet zo bij jou? Dan is het tijd om alles te herzien!

Door zoveel te mediteren weet ik elk moment wat ik moet herzien. Soms merk ik ‘s namiddags dat ik al heel anders ben dan toen ik opstond. De plannen die ik ‘s ochtends maakte, mogen vaak al aangepast worden.

Ik heb iets diep in mij leren volgen. Mijn leven in de realiteit loopt steeds meer parallel met mijn diepe gevoel en ervaring. Dat vraagt alertheid en de flexibiliteit om continu te herzien.

Na een tijd merk je de rode draad in je leven en weet je beter wat je voorrang wil geven. Een berg minder belangrijke dingen vallen dan weg.

Ik heb de laatste jaren tijd genomen om te kijken hoe ik verder wil. Ik heb alles herzien. Ik heb ook geleerd om bepaalde details van beslissingen te herzien. Ik zet mezelf niet graag vast want ik weet nu nog niet hoe ik me morgen zal voelen!

Wanneer je er een gewoonte van maakt om te herzien, hou je er bij elke beslissing rekening mee dat je nog iets kan bijsturen. Je bevriest je toekomst niet.

Natuurlijk moet je jezelf feedback geven over wat er voorbij is. Neem de nodige tijd voor contemplatie en meditatie om te zien wat het afgelopen jaar jou bracht. Wil je wel zo verder?

Zoals je in mijn eigen verhaal kan lezen, luister ik ook altijd naar de signalen die mij gegeven worden.

Kijk maar eens terug op het voorbije jaar en laat alles weg dat klaar is, alle dingen die je kan afronden.

Let vooral ook op leuke verrassingen die langskwamen. Nieuwe ideeën, prettige ervaringen, dingen die je geluk schenken en het leven eenvoudiger maken. Dat zijn toffe wegwijzers!

Zo leef ik eigenlijk elke dag.

Ik heb een gedetailleerde agenda, waarop ik elke morgen zie wat er van mij verwacht wordt. Na mijn yoga en meditatie verandert er meestal iets in de volgorde en vallen er dingen weg die ik die dag niet belangrijk vind.

Gedurende de dag herzie ik regelmatig zodat ik ‘s avonds een tevreden gevoel heb over mijn dag. Ik kan dan nog kiezen wat ik met mijn avond doe.

Regelmatig herzien heeft de kwaliteit van mijn leven bepaald. Met deze video wil ik dat graag met je delen en leren hoe je het zelf kan toepassen.

Info en bestellen

€ 30,00

Wekelijkse inspiratie

Bekijk de gratis video "Hoe wil jij leven?" en ontvang wekelijks inspiratie van Roland.