Overslaan en naar de inhoud gaan

Webinar opname (+/- 90 min.)

Je weet, beseft en begrijpt intussen zoveel. En toch ga je nog zo vaak totaal uit de bocht.  Ik noem dit voor mezelf graag "verstrooid zijn".

In werkelijkheid is het ook zo. 

Je denkt en bedenkt de hele tijd van alles, maar dit betekent niet dat je altijd bewust bent.

Dat is trouwens de reden waarom ik al meer dan 40 jaar dagelijks yoga en geleide meditaties doe. 

Het is intussen een drukkere wereld geworden met veel nieuwe uitdagingen en hindernissen. Het is ook allemaal super mentaal geworden. We worden voortdurend afgeleid van wat ons diepe voldoening schenkt.

Hierdoor luisteren we niet altijd naar de onderliggende stroom, de universele wetten. Ik noem het graag de Goddelijke Wil.

Er is een stroom van energie die ons bewust maakt, die ons toont hoe het zuiverder en helderder kan gaan.

Je trekt dingen aan om te groeien en bewuster te worden, maar je ziet of ervaart het vaak niet omdat je te druk bezig bent.

Dat kan heel verwarrend zijn. Je vraagt om iets, en je krijgt het, maar je merkt het niet eens op. Ondertussen blijf je streven zonder resultaat.

Het onderscheid tussen je persoonlijkheid (ego) en je ziel wordt jou getoond als je regelmatig even stil bent.
Het ego wil van alles. Het verlangt altijd wel iets en tracht voortdurend dingen te bereiken. Het is nooit tevreden en het vindt geen rust.

Tegelijk brengt jouw ziel jou de nodige situaties om je hoger doel te bereiken in dit leven. Op dat moment word je begeleid door de Goddelijke Wil. Het is dan alsof heel het universum met jou meewerkt. Als je niet bewust bent, werk je daar vaak tegenin.
De laatste jaren toont de wetenschap ons dat we generaties lang dezelfde patronen overerven. Via onze genen krijgen we patronen van onze ouders mee en als wij die niet transformeren, geven we ze weer aan onze kinderen door.

Je dagelijks leven weerspiegelt je verleden en vaak ook vorige levens.

Wanneer je er druk op los leeft, merk je dat allemaal niet en blijf je tegen de wind vechten. Deze natuurlijke hindernissen kunnen jou heel wat moeite kosten. Terwijl dit niet zo hoeft te zijn.

Soms ben je zo naar je toekomst gericht in de hoop om iets te bereiken, dat je niet ziet wat er in het moment zelf in je eigen realiteit gebeurt. Je rent achter gebakken lucht en illusies aan.

Continuïteit van bewustzijn toont jou de weg naar "liefde".

Dit is een interessante video met heel praktische informatie. Je zal zien waarom je bepaalde lessen moest meemaken. En je zal vooral leren: 

  • Hoe je niet meer wordt meegesleurd in de neerwaartse spiraal van het ego.
     
  • Hoe je de onderliggende energiestroom van je ziel ontdekt.
     
  • Hoe je die energie kan volgen naar een prachtig leven dat bij jouw ware natuur past.

 

Info en bestellen

€ 30,00

Wekelijkse inspiratie

Bekijk de gratis video "Hoe wil jij leven?" en ontvang wekelijks inspiratie van Roland.