Overslaan en naar de inhoud gaan

Webinar opname (+/- 90 min.)

Je levensstijl wordt niet alleen bepaald door je romantische relatie, maar ook door je kinderen, familie, vrienden, collega's, werkgever, werknemers, klanten, patiënten, leveranciers, enzovoort.

Wat je ook doet in je leven, je "verbindingen" bepalen je succes, vrede, liefde, vitaliteit en nog zoveel meer. 

De verbinding met jezelf is de start. Hoe kijk jij naar jezelf? Wat laat jij zien aan de wereld?

Een regelmatig goed gesprek met een goede vriend of vriendin over de realiteit van het leven kan wonderen doen.

Wanneer je omringd bent door mensen die je continu in een neerwaartse spiraal trekken, dan heb je altijd energie tekort, en ervaar je nergens overvloed. 

Dat is wat ik al heel vroeg in mijn leven doorhad. Waarom heeft de ene persoon zoveel succes in alles en waarom slaagt de ander in niets?

Omring je met hogere energie!

Dit is een boeiend onderwerp in deze tijd.

Reacties

Sinds de webinar van woensdag zijn sommige dingen duidelijker en helder. Zeker wakker geworden. Thanks Roland en al de mede reizigers❤

Verbindingen; de volgende ochtend na de seminar had ik besloten om meer “in communicatie” te staan. Ik zat met hond in een parkje en aan de overkant van de vijver zwaait iemand, met hond, naar mij. Komt naar mij toe en begint een heel gesprek. Leuk die verbindingen 🙂

Het was Fantastisch. Voor mij 1 van de allerbelangrijkste webinars.

Ik vond het zeer boeiend. Het inzicht van het patroon in de familie. Op welke manier wordt er gekeken naar de mama was de nagel op de kop. En ook de relatie met jezelf (die zelfliefde), deze nam me terug naar het weekend kleur man/vrouw. Waar ik zoveel heb mogen leren en toepassen, waardoor het leven voor mij veel gemakkelijker is geworden. Die manipulatie naar mezelf is bijna volledig weg.

Mooie webinar. Deze kwam voor mij op een goed moment.
Ik zie hoe ik mezelf en de ander heb beperkt in de hoop geliefd en onmisbaar te worden.
En zo de ander en mezelf de vrijheid heb ontnomen. Ik schrok van het inzicht die het me bracht .. en hoe ver ik daardoor van mijn eigen pad ben geraakt.

Prachtig Webinar WOW, véél bijgeleerd! Zéér dankbaar Roland !😘

Info en bestellen

€ 30,00

Wekelijkse inspiratie

Bekijk de gratis video "Hoe wil jij leven?" en ontvang wekelijks inspiratie van Roland.