Overslaan en naar de inhoud gaan

Het interdimensionale lichtnetwerk verkennen met je Lichtringvisie

LET OP: de volgende voorkennis is vereist

Welkom bij deel vier van Orin's serie Interdimensionale reizen. Er wachten vele wonderlijke ervaringen op jou, terwijl je luistert en reist. Je zult vele verheffende plaatsen bezoeken en omgaan met wezens die je zullen sponsoren bij het verkennen van hun werelden. Je wordt een ervaren reiziger!

Met de voltooiing van de eerste drie volumes, heb je je juwelen voertuig gebouwd en verfijnd, waardoor je hogere werelden, rijken en dimensies kunt verkennen. Je hebt nu vele speciale tetrahedrons in je persoonlijk veld. Deze geven je energie en helpen je om bewust te worden van hoger dimensioneel licht en energie. Deze energie is zowel beschikbaar in je dagelijks leven als in je reizen.

Jullie zullen gesponsord worden door vele hoge wezens terwijl jullie interdimensionaal reizen.

Jullie hebben genavigeerd door de leegte-achtige wereld van oneindige mogelijkheden en geleerd hoe je de energie en het licht kunt creëren die nodig zijn om daar aanwezig te blijven. Je hebt werelden van intens Bronlicht verkend met je mantel van tetrahedrons.

Doorheen je reizen werd je gesponsord door drie zeer hoge wezens, die je zullen blijven sponsoren terwijl je het netwerk van licht verkent. Daarnaast zul je vergezeld worden door een speciale tetrahedron gids, die je ook zal helpen bij het navigeren door het netwerk van licht.

Het netwerk van licht is als een neuraal netwerk dat wezens uit alle dimensies met elkaar verbindt.

Het bestaat uit banden van energie en bewustzijn dat wezens uit alle dimensies verbindt. Het wordt gebruikt voor communicatie en voor het zenden en ontvangen van energie, naast vele andere functies.

Als je je aansluit op het netwerk van licht, is die energie onmiddellijk beschikbaar voor jou. Je kunt het gevoel krijgen dat je deel uitmaakt van iets groters en weidsers, verbonden met een netwerk dat gevuld is met licht, bewustzijn, liefde en de energie van alle wezens die er deel van uitmaken.

Je zult een thuisbasis creëren in het netwerk van licht van waaruit je je reizen op het netwerk van licht kunt beginnen. Je thuis in de hogere dimensies zal een speciale plaats van licht en schoonheid zijn, een heiligdom waar je vaak naartoe kunt komen.

Je zult leren hoe je een "ring van licht visie" kunt creëren om naar buiten te kunnen kijken in het netwerk van licht. Het zal als een koplamp uit je juwelen voertuig schijnen, het neurale netwerk verlichten zodat je erop kunt reizen. Je ring van visie zal jou in staat stellen om meer te zien of waar te nemen van de hogere rijken en de wezens daar, zowel tijdens je reizen als in je dagelijks leven.

Je zult leren hoe je in de vierde en vijfde dimensie kunt reizen en de schoonheid en helderheid van het licht daar ervaren.

Elke reis in deze cursus helpt je om je bewustzijn te verruimen, van meer bewustzijn van je doel, tot het loslaten van grenzen die te beperkend zijn en het openen van plaatsen waar je energie te veel ingesloten was. Je zult de schoonheid van de vierde dimensie verkennen, en leren hoe je kunt reizen in de vijfde dimensie die je geest verruimt en creatieve, inspirerende gedachten brengt.

Tijdens al deze reizen zul je je Juwelen Voertuig blijven verfijnen als je Interdimensioneel reisvoertuig. Jullie zullen speciale tetrahedrons ontvangen van de plaatsen die jullie zullen bezoeken die veel licht en bewustzijn met zich meedragen. Je persoonlijke veld van tetrahedrons zal groeien en nog krachtiger en bruikbaarder worden.

Zoals het geval is bij al deze Interdimensionale reizen, zijn de plaatsen die je zult bezoeken van tevoren geselecteerd en de wezens zijn gecontacteerd om zich voor te bereiden op je bezoek. Orin heeft meer dan twee weken besteed aan het ontwikkelen van elke reis en aan het openen van de ruimte die aan jullie wordt aangeboden. Deze reizen kunnen steeds opnieuw beluisterd worden en zullen steeds weer nieuwe ervaringen bieden.

Orin en ik kijken uit naar onze reizen samen!

Tot binnenkort,
Roland Verschaeve 
info@rolandverschaeve.com

Info en inschrijven

Op locatie
Online
€ 350,00

Wekelijkse inspiratie

Bekijk de gratis video "Hoe wil jij leven?" en ontvang wekelijks inspiratie van Roland.