Overslaan en naar de inhoud gaan

Seed Group

LET OP: de volgende voorkennis is vereist

Verken manifesteren op het niveau van licht om diepgaande en nuttige veranderingen te creëren in je leven en bewustzijn.
 
Duane: In deze cursussen zul je je leven transformeren door alles als licht te ervaren - je gedachten, de objecten om je heen, je waarnemingen en omstandigheden. Op het niveau van licht zul je het licht uitbreiden, nieuwe kwaliteiten van licht toevoegen en het licht mooier maken. Als je op het niveau van licht werkt, zullen de veranderingen die je op dat niveau aanbrengt resoneren en doorwerken in de gewone werkelijkheid als prachtige verschuivingen in je dagelijks leven en bewustzijn.
 
Speel met enkele zeer liefdevolle wezens om een portaal naar nieuw licht te openen. 
 
Je zult vergezeld worden door enkele geëvolueerde en zeer liefdevolle wezens van licht die de poort zullen helpen openen om vanuit de hogere dimensies prachtige energieën van licht door te brengen die nieuw zijn op aarde. Je zult deze nieuwe lichtkwaliteiten toevoegen aan alles in je leven dat je in licht hebt veranderd.
 
Spelen op het niveau van licht versterkt alles wat je ervaart en creëert.
 
Om te transformeren door deze nieuwe lichtkwaliteiten te gebruiken, ga je spelen op het niveau van licht, waarbij je prachtige lichtpatronen creëert die een verbluffende lichtshow worden van kleuren, harmonieën, bewegingen en intensiteiten. DaBen laat je dan zien hoe je het licht waarmee je hebt gespeeld kunt absorberen en opnemen, zodat het op natuurlijke wijze deel gaat uitmaken van jou en alles wat je manifesteert en creëert. 

De staat van licht opnemen is zo verrukkelijk en uitnodigend dat je het steeds weer met plezier zult ervaren.

Opnemen of assimileren is uitbreiden naar je grotere wezen. Een deel van assimileren is het bewustzijn in je opnemen dat je ervaart wanneer je jezelf als licht kent, er toegang toe krijgen en het licht zozeer een deel van je wezen maken dat je niet terugvalt in oude manieren van zijn en ervaren. Jezelf als licht ervaren helpt je door beperkende concepten en overtuigingen heen te breken.
 
Je kunt je werkelijkheid creëren vanuit een veel hoger niveau als je al je ervaringen, die je nu als licht ervaart, in je bewustzijn opneemt.
 
Er bestaan geen accurate woorden en concepten voor de "ah ha" momenten en het nieuwe bewustzijn dat mogelijk is wanneer je in deze ruimtes speelt. DaBen zal tijdens elke meditatie energie uitzenden om je tot bij verheffende ervaringen te helpen, met nieuwe inzichten en vele bewustzijnsverruimingen.  

Tot binnenkort,
Roland Verschaeve 
info@rolandverschaeve.com

Info en inschrijven

Op locatie
Online
-
-
€ 450,00

Wekelijkse inspiratie

Bekijk de gratis video "Hoe wil jij leven?" en ontvang wekelijks inspiratie van Roland.