Overslaan en naar de inhoud gaan

De frequenties van harmonie

Kennis van de voorgaande frequenties is niet nodig.

Tijdens deze meditaties transmit DaBen vier frequenties van harmonie waarmee je kunt werken om in harmonie te komen met al het leven in het universum en om meer harmonie te ervaren in elk gebied van je leven. Dit zijn diepgaande frequenties die jou kunnen verbinden met het licht in jezelf, in alle wezens en in alle vormen.

Je kunt de frequenties van harmonie gebruiken om te reizen naar andere dimensies, zoals de vierde dimensie. Op die manier kun je in de wereld van oorzaak werken om te veranderen wat je ervaart in de gewone werkelijkheid. In deze hogere dimensies kun je de energie vinden die jouw bron is en die jou creëert om nieuw potentieel in je leven te brengen.

Je kunt je vaardigheid versterken om bewuster te worden van alle energieën rondom jou, de frequenties in je lichtlichaamscocon en om grotere helderheid en begrip te verkrijgen over de frequenties die je tot nu toe verkende.

De frequenties van harmonie maken het mogelijk om vele verschillende energieën te integreren en samen te brengen, om verbindingen te openen op energieniveau. Hierdoor kun je de verbinding ervaren tussen de vele elementen van je leven en hen beter integreren.

Naarmate je je werkelijkheid als energie creëert, zullen de frequenties van harmonie verbeteren hoe de energieën gecombineerd worden, samen passen en een deel van het geheel vormen. Dit staat je toe om bewuster te zijn van alle elementen in je leven en om deze in grotere harmonie met elkaar te brengen.

Tracks
 1. Eerste frequentie van harmonie
 2. Verkennen van de eerste frequentie van harmonie
 3. Tweede frequentie van harmonie
 4. Voelen in de Vee met harmonie
 5. Derde frequentie van harmonie
 6. Naar binnen expanderen
 7. Vierde frequentie van harmonie
 8. Alles samen brengen voor volledige expansie
 9. Verbinden met de ziel - kwaliteiten van Licht
 10. Verbinden met de ziel – samenkomen als Zonnen
 11. Verbinden met de ziel – Expanderen in Eenheid
 12. Licht van de Zon – Verkennen van de Vierde Dimensie

Info en bestellen

€ 70,00

Wekelijkse inspiratie

Bekijk de gratis video "Hoe wil jij leven?" en ontvang wekelijks inspiratie van Roland.