Overslaan en naar de inhoud gaan

Je krachtbasis opbouwen

Je lichtlichaam is een energetisch lichaam. Het bestaat uit licht en het bevindt zich in en rondom je lichaam. Dit lichtlichaam ontwikkel je als volgende stap in je evolutie als mens. Het ontwaken van je lichtlichaam brengt hogere en fijnere frequenties van licht in je fysieke, emotionele en mentale energielichamen. Met die hogere frequenties bouw je stap voor stap aan een nieuw bewustzijn van de hogere dimensies en van jezelf zoals je in die dimensies leeft en beweegt.

Je krachtbasis opbouwen

In dit volume leidt DaBen je naar het ontwaken van je eerste drie energiecentra. Deze centra scheppen een basis van kracht voor je lichtlichaam. Door het ontwaken van deze centra word je gebundelder, je emotionele reacties worden stabieler en je kunt gemakkelijker transparant blijven voor lagere energieën.

Je leert technieken die je ademhaling openen en emotionele blokkades verwijderen. Orin gidst je naar het ervaren van je leven als meester die jezelf advies geeft over je dagelijkse activiteiten, carriere, relaties.... Je leert met je innerlijke kind en met diverse delen van je persoonlijkheid werken om oude patronen los te laten en te vernieuwen en je voor te bereiden op de snelle groeifases die ontstaan bij het ontwaken van je lichtlichaam. Velen ontdekken hier een nieuw gevoel van identiteit, een groter vermogen tot ontspannen en een toenemend fysiek welbehagen.

Tracks:

01 DaBen en Orin: Introductie 
02 DaBen: Nu'a, Dinia 
03 DaBen: Nu'a, Dinia Tweede Reis 
04 Orin: Subpersoonlijkheidsreis 
05 Orin: Leeftijdsregressie, Het ontwikkelen van je innerlijke kind 
06 DaBen: Nu'a, Dinia Derde Reis 
07 DaBen: Leow 
08 DaBen: Nu'a, Dinia, Leow 
09 DaBen: Reis om emoties los te laten 
10 DaBen: Zelfhelende reis 
11 DaBen/Orin: Jij bent de Meester 
12 DaBen/Orin: Reis naar de Tempel van de Meesters 

Info en bestellen

€ 80,00

Wekelijkse inspiratie

Bekijk de gratis video "Hoe wil jij leven?" en ontvang wekelijks inspiratie van Roland.