Overslaan en naar de inhoud gaan

Je basis van kracht opbouwen

Je lichtlichaam is een energetisch lichaam. Het bestaat uit licht en het bevindt zich in en rondom je lichaam. Dit lichtlichaam ontwikkel je als volgende stap in je evolutie als mens. Het ontwaken van je lichtlichaam brengt hogere en fijnere frequenties van licht in je fysieke, emotionele en mentale energielichamen. Met die hogere frequenties bouw je stap voor stap aan een nieuw bewustzijn van de hogere dimensies en van jezelf zoals je in die dimensies leeft en beweegt.

Je basis van kracht opbouwen

In dit volume leidt DaBen je naar het ontwaken van je eerste drie energiecentra. Deze centra scheppen een basis van kracht voor je lichtlichaam. Door het ontwaken van deze centra word je gebundelder, je emotionele reacties worden stabieler en je kunt gemakkelijker transparant blijven voor lagere energieën.

Je leert technieken die je ademhaling openen en emotionele blokkades verwijderen. Orin gidst je naar het ervaren van je leven als meester die jezelf advies geeft over je dagelijkse activiteiten, carriere, relaties.... Je leert met je innerlijke kind en met diverse delen van je persoonlijkheid werken om oude patronen los te laten en te vernieuwen en je voor te bereiden op de snelle groeifases die ontstaan bij het ontwaken van je lichtlichaam. Velen ontdekken hier een nieuw gevoel van identiteit, een groter vermogen tot ontspannen en een toenemend fysiek welbehagen.

Tracks
 1. Introductie, DaBen en Orin 
 2. Nu’a, Dinia - introductie 
 3. Nu’a, Dinia - twee 
 4. Nu’a, Dinia - drie 
 5. Subpersoonlijkheden 
 6. Je innerlijke kind ontmoeten 
 7. Leow - introductie 
 8. Nu’a, Dinia, Leow 
 9. Emotionele ontspanning 
 10. Zelf-healing 
 11. Jij bent een Meester 
 12. De Tempel van de Meesters

Info en bestellen

Nieuwe versie: Je lichtlichaam ontwaken 1 nieuw beschikbaar

Wekelijkse inspiratie

Bekijk de gratis video "Hoe wil jij leven?" en ontvang wekelijks inspiratie van Roland.