Overslaan en naar de inhoud gaan

Energie waarnemen | Dimensies ontwikkelen

LET OP: de volgende voorkennis is vereist

Je zult leren hoe je de natuur en structuur van je gewaarzijn kunt veranderen.

Met lichtlichaamsbewustzijn zul je in je eigen bewustzijn gaan om te begrijpen hoe jij je realiteit ervaart en opbouwt. Je leert je percepties veranderen, je intuïtief gewaarzijn verdiepen en vernieuwende ideeën ervaren zodat je in een hogere stroom wordt geplaatst waar levensveranderende mogelijkheden zich openbaren.

Je leert meer begrijpen over de aard van de realiteit en over wie je bent voorbij je ego. Je begint voldoende bewustzijn te hebben in deze “verlichte” sferen zodat je jezelf op nieuwe manieren kunt ervaren wanneer je terugkomt naar het dagelijks leven.

De staten van het lichtlichaamsbewustzijn zijn ervaringen van moment-tot-moment gewaarzijn. Ze laten je toe om je leven vanuit verschillende perspectieven te bekijken. Dit geeft je creatievere en ruimere inzichten in de mogelijkheden van je leven, relaties, carrière of gelijk waar jij je op focust. Lichtlichaamsbewustzijn is eenheid, harmonie en stroom tussen jezelf en de energieën rondom jou.

Lichtlichaamsbewustzijn opent tot oneindigheid. Je kunt niveau na niveau van uitbreiding van je gewaarzijn ervaren. Met lichtlichaamsbewustzijn heb je een toenemende mogelijkheid om nieuwe paden en richtingen te ontdekken en manifesteren. Je hoeft niet langer gevangen te zitten in weerstand, oude patronen en gewoontes of aspecten van je gewaarzijn die strijd veroorzaken. Naarmate je de aard van je bewustzijn begrijpt en hoe je het tot een hogere energieniveau kunt brengen, kan dit in positieve veranderingen leiden op elk gebied van je leven en je zijn. Doorheen de cursussen van lichtlichaamsbewustzijn kun je je bewustzijn uitbreiden tot dimensies waarin je meer aspecten van jezelf kunt ervaren en van de plaatsen waar je bewustzijn hebt, inclusief die voorbij de sfeer van de aarde. Met veel meer diepgang zul je verkennen wie je bent. We hebben een kans om een planetaire verschuiving te maken in onze mogelijkheid en die van de mensheid om Eenheid te ervaren.

Deze cursussen vertegenwoordigen het lichtlichaam op een grote schaal, met een planetair en extra-planetair perspectief. Elke deelnemer draagt bij aan het bewustzijn van de groep en de potentiële verandering van de mensheid. DaBen is dankbaar voor je inbreng en die van de steeds groter wordende groep die klaar is voor dit niveau van werk en voor het potentieel die het biedt voor de mensheid

DaBen beschouwt dit als het belangrijkste werk dat hij tot nu toe heeft aangeboden, met de grootste veranderingen in je leven als resultaat. Jullie die klaar zijn en kiezen om deel te nemen zijn pioniers die dit potentieel voor de mensheid openen zodat er een nieuw gewaarzijn van individulaiteit kan opbloeien die kan zorgen voor grotere vrede, harmonie, samenwerking en eenheid tussen individuen en het leven als geheel.

Naarmate je vordert doorheen de cursussen van lichtlichaamsbewustzijn, verwacht ik dat deze staten waarmee we zullen spelen steeds stabieler voor jullie zullen worden, voor de pioniers van dit werk en voor al degenen die na jullie komen en die klaar zijn voor deze verandering.

Vanuit het ruimere perspectief van lichtlichaamsbewustzijn kun je je leven op aarde en je doel aanschouwen met een groter gewaarzijn en begrip. Je kunt leren hoe je licht kunt uitstralen naar je aanwezigheid op aarde (je persoonlijkheid) en naar de aardsfeer zelf. Lichtlichaamsbewustzijn breidt je keuzes aanzienlijk uit.

Je kunt beter kiezen hoeveel energie je wil besteden aan verschillende activiteiten en vormen. Je wordt bewust van nieuwe efficiëntere manieren om je doel tot uiting te brengen. Je kunt ervaren hoe vrij je echt bent om een overvloedig, liefdevol en zinvol leven te hebben.

Er is zoveel potentieel in elk moment: om energie te verschuiven, om je open te stellen voor nieuw gewaarzijn en begrip, om de hogere energieën tot uiting te brengen op manieren die jouw vreugde, liefde, overvloed en voldoening brengen. Eens je bewust bent van dit potentieel, kun je je leven voortdurend ervaren op nieuwe en wonderlijke manieren.

DaBen en ik kijken uit naar onze verbinding met jou terwijl je je leven transformeert met lichtlichaamsbewustzijn. - Duane

Tracks
 1. DaBen: dynamische en integrale natuur van bewustzijn 
 2. Gebruik lichtlichaamsbewustzijn voor tijdsonderzoek 
 3. Gesprek en voorbereiding volgende meditatie 
 4. DaBen: lichtlichaamsbewustzijn voor natuurlijk weten 
 5. Gesprek en instructies om iets te delen 
 6. Gesprek en voorbereiding volgende meditatie 
 7. Vierde ruimte dimensie, lichtlichaamsbewustzijn 
 8. Gesprek en voorbereiding volgende meditatie 
 9. DaBen: lichtlichaamsbewustzijn verkent celbewustzijn 
 10. Gesprek en voorbereiding volgende meditatie 
 11. Gebruik lichtlichaamsbewustzijn om te verkennen als een gids 
 12. Gesprek 
 13. Voorbereiding volgende meditatie 
 14. Spectrums verkennen in lichtlichaamsbewustzijn 
 15. Gesprek en voorbereiding volgende meditatie 
 16. Reikwijdte verkennen in lichtlichaamsbewustzijn 
 17. DaBen: lichtlichaamsbewustzijn proces samenbrengen 
 18. Gesprek en voorbereiding volgende meditatie 
 19. Zelfbewuste groep vormen met vermogen tot eenheid

Info en bestellen

€ 150,00

Wekelijkse inspiratie

Bekijk de gratis video "Hoe wil jij leven?" en ontvang wekelijks inspiratie van Roland.