Overslaan en naar de inhoud gaan

Focus creëren | Stroom beheersen

DaBen beschouwt dit als het belangrijkste werk dat hij tot nu toe heeft aangeboden, met de grootste veranderingen in je leven als resultaat. Jullie die klaar zijn en kiezen om deel te nemen zijn pioniers die dit potentieel voor de mensheid openen zodat er een nieuw gewaarzijn van individulaiteit kan opbloeien die kan zorgen voor grotere vrede, harmonie, samenwerking en eenheid tussen individuen en het leven als geheel.

Naarmate je vordert doorheen de cursussen van lichtlichaamsbewustzijn, verwacht ik dat deze staten waarmee we zullen spelen steeds stabieler voor jullie zullen worden, voor de pioniers van dit werk en voor al degenen die na jullie komen en die klaar zijn voor deze verandering.

Vanuit het ruimere perspectief van lichtlichaamsbewustzijn kun je je leven op aarde en je doel aanschouwen met een groter gewaarzijn en begrip. Je kunt leren hoe je licht kunt uitstralen naar je aanwezigheid op aarde (je persoonlijkheid) en naar de aardsfeer zelf.

Lichtlichaamsbewustzijn breidt je keuzes aanzienlijk uit. Je kunt beter kiezen hoeveel energie je wil besteden aan verschillende activiteiten en vormen. Je wordt bewust van nieuwe efficiëntere manieren om je doel tot uiting te brengen. Je kunt ervaren hoe vrij je echt bent om een overvloedig, liefdevol en zinvol leven te hebben.

Er is zoveel potentieel in elk moment: om energie te verschuiven, om je open te stellen voor nieuw gewaarzijn en begrip, om de hogere energieën tot uiting te brengen op manieren die jou vreugde, liefde, overvloed en voldoening brengen. Eens je bewust bent van dit potentieel, kun je je leven voortdurend ervaren op nieuwe en wonderlijke manieren.

Tracks
 1. Duane: Gesprek - inleiding
 2. DaBen: Vaardigheden herzien, uitbreiden ervaring
 3. Duane: Gesprek
 4. DaBen: Onderscheidingsvermogen aanpassen
 5. Duane: Gesprek
 6. DaBen: Focus creëren, introductie
 7. Duane: Gesprek
 8. DaBen: Focus creëren, potentieel verkennen
 9. Duane: Gesprek
 10. DaBen: Focus creëren, immense ruimte
 11. Duane: Gesprek
 12. DaBen: Stromen beheersen, intro openheid & overgave
 13. Duane: Gesprek
 14. DaBen: Experimenteren met natuurlijk tempo
 15. Duane: Gesprek
 16. DaBen: Opgaan in focus creëren, stromen beheersen
 17. Duane: Gesprek
 18. DaBen: Tijdskaders onderzoeken voorbij mensenleven
 19. Duane: Gesprek

Info en bestellen

€ 150,00

Wekelijkse inspiratie

Bekijk de gratis video "Hoe wil jij leven?" en ontvang wekelijks inspiratie van Roland.