Overslaan en naar de inhoud gaan

Deze cursus is vereiste kennis voor zij die van plan zijn om andere te helpen met of les te geven over Self-Exciting of de frequenties van visie, precisie, intensiteit en helderheid zoals DaBen zonder de opnames af te spelen.

Je zult vele wonderlijke lichtlichaamsstaten leren die voorbij Self-Exciting gaan. Deze staten maken het mogelijk om les te geven over Self-Exciting of de frequenties terwijl je zelf in een hogere stabiele plaats blijft. Zoals je kon ervaren in de cursus Licht Transmitten, is het nodig om voorbij de staat te gaan die je transmit naar anderen. Of je nu van plan bent les te geven of niet, de staten die je in deze cursus zult leren laten je Self-Exciting vaardigheden sterk toenemen.

DaBen zal je leren hoe de staten van Self-Exciting op een meer intens niveau kunt beleven. Je zult een groter begrip krijgen over wanneer je de ene vaardigheid boven de ander moet kiezen, over hoe Self-Exciting vaardigheden samen komen en over het gebruik van strategieën om hogere sferen te bereiken en erin te blijven.

Deze cursus biedt de gelegendheid om te oefenen en te spelen met Self-Exciting vaardigheden in meer combinaties dan ooit tevoren. DaBen leert je hoe je Self-Exciting energieën in patronen kunt brengen om te gebruiken in het dagelijks leven om bewuster te worden van de dingen die je helpen of hinderen.

Info en bestellen

€ 170,00

Wekelijkse inspiratie

Bekijk de gratis video "Hoe wil jij leven?" en ontvang wekelijks inspiratie van Roland.