Overslaan en naar de inhoud gaan

Essentie van Zijn | Nieuwe manier van denken

Deze cursus werd door DaBen ontwikkeld, zodat jij - als gegradueerde van de 5 Lichtlichaamsbewustzijn-cursussen - het evenwicht zou kunnen ontdekken, tussen jouw ervaring in die hogere sferen en jouw ervaring in de dagelijkse realiteit. Deze cursus zal jou helpen meer te halen uit de prachtige veranderingen en doorbraken, die je hebt kunnen ervaren gedurende de 5 Lichtlichaamsbewustzijnsniveaus.

Na het doorlopen van die 5 cursussen, heb je een nieuw tijdsbesef verworven, en ook een natuurlijk gevoel van ‘weten’ waar je je op focust -zelfs indien je je nog niet op alle details kan focussen. Er is een verschuiving gecreëerd, in de manier waarop je: over het leven denkt, manifesteert, en die hogere sferen uitdrukt in de dagdagelijkse realiteit. Je zoekt niet langer naar antwoorden, maar je ontwikkelt die vaardigheden nodig om dat licht uit te drukken: in die vormen, en onder die voorwaarden en omstandigheden die het best blijken te werken voor jou.

DaBen heeft deze cursus gecreëerd, zodat je zoveel mogelijk kan halen uit de veranderingen, die ontstaan zijn uit jouw ervaringen in die hogere ruimtes/sferen. Je zal ook de gelegenheid krijgen om te oefenen, met het uitdrukken van Immense Ruimte en Simultane Tijd, in de verschillende gebieden van je leven en bewustzijn in de gewone realiteit.

Deze meditaties zullen jou bijstaan: om de transitie te maken naar een nieuw besef van wie je bent, van wie je reeds altijd geweest bent in die hogere sferen; en om dat besef in jouw dagelijks leven en bewustzijn tot uitdrukking te brengen. Je zal nieuwe manieren van denken aanleren en ermee oefenen, nieuwe denkwijzen die jouw tijds- en realiteitsbesef zullen reflecteren. DaBen zal je helpen: om je in dat bewustzijn, dat je verworven hebt op vibrerend energielichaamsniveau -mentaal, emotioneel en fysiek- te begeven en ook om dat bewustzijn te worden.

Je zal onderzoeken hoe die sferen/ruimtes tot uiting komen in nieuwe denkwijzen, waarbij je je inzichten laat expanderen en jouw gedachten vloeibaar kan laten zijn of ze loslaten. Je zal nieuw ervaringen van emotionele vloeibaarheid ervaren, en zodoende genieten van een dieper gevoel van vrede: door te leven in die wetende ruimte en de daaruit voortvloeiende nieuwe dynamiek van fysieke rust.

Je zal meer waarnemen over jouw verbindingen, en nieuwe verbindingen openstellen via resonantie. Je zal doel bekijken voorbij de doelstellingen: door te zijn, door jouw bestaan -op heel wat niveaus- te verkennen, en door te onderzoeken hoe je dat bewustzijn in de gewone realiteit kan ervaren. Je zal op een veel diepgaander manier kennismaken met overgave en ontdekken hoe je een overvloed aan energie kan ontvangen.

Het is een prachtige cursus om jou te helpen ontdekken: hoe jouw leven en jouw bewustzijn in de dagelijkse realiteit kunnen veranderen, wanneer je die hogere sferen laat tot uitdrukking komen doorheen alle gebieden van jouw leven.

Tracks:

1 INLEIDING: Welkom in DaBen's LLB Transities naar evenwicht, Essentie van Zijn, Nieuwe manier van denken toepassen
2 Diep vanuit jouw dagelijkse realiteit ga je je terug acclimatiseren aan het lichtlichaamsbewustzijn
3 Vernieuw, vernieuw, vernieuw
4 Nieuwe manier van denken
5 DaBen: Emotionele stroom als expressie/uitdrukking van Open ruimte   

6 De prachtige dynamiek van Fysieke 'ease'/rust/ gemak/comfort ervaren
7 Zijn, Voorbij de ervaring en Bestaan/leven op vele niveaus
8 Uitdrukken, Details als schoonheid

9 Je openstellen voor verbindingen, naar resonantie
10 Doelstelling, Voorbij Doel naar Zijn en Uitdrukking
11 Inzichten toelaten, mentale opbouw

12 Diepgaandere overgave, een uitdrukking van Zijn
13 Vibrerende energielichaams-ervaringen en uitdrukkingen
14 Overvloed aan energie accepteren

15 Verfijnen van overbruggingen, resonantie en simultane tijd
16 Eenheid, Resonantie naar Moment-tot-Moment
17 Duane: In de Lichtlichaamsbewustzijnsruimte, korte voorbereiding en gesprek

 

Info en bestellen

€ 150,00

Wekelijkse inspiratie

Bekijk de gratis video "Hoe wil jij leven?" en ontvang wekelijks inspiratie van Roland.