Overslaan en naar de inhoud gaan

Webinar opname (+/- 90 min.)

Naarmate je bewuster wordt, merk je beter hoe emoties jou misleiden.

Kijk maar eens naar je humeur. Hoe vaak verlies je de vreugde niet in je dagelijks leven? Dit heeft een grote invloed op je relaties en je werk.

Loop je dikwijls ontevreden rond? Dan verlies je nog te snel de verbinding met het hogere in jezelf. Je bent nog te vatbaar voor de invloeden van de buitenwereld die je meesleuren in de begoochelingen van het bestaan.

Een belangrijk aspect van je liefdesleven en succes bestaat uit het vinden van evenwicht tussen wat er gebeurt in je leven en wie jij werkelijk bent.

Je hebt zelden nieuwe emoties. De meeste draag je al heel lang mee, samen met hun herinneringen. Ze zijn oud en vastgeroest. Hierdoor blijven ze je parten spelen.

Ik zie heel wijze mensen met een enorm potentieel die gewoon blijven hangen in oude emotionele patronen. Meestal hebben ze het niet eens door dat ze hun tijd verspillen en mooie kansen laten voorbij gaan.

Het doet mij denken aan een verhaal uit een cursus bedrijfspsychologie die ik begin de jaren 70 volgde. Het heeft toen heel mijn leven veranderd.

Er is een mager en treurig hondje.  Dagelijks bedelt het van deur tot deur met de staart tussen de benen en een triestige blik. Iedereen vermijdt het hondje of schopt het weg.

Een ander hondje begint de dag met een kwispelende staart. Het huppelt al vroeg rond en hoeft niet eens te bedelen want het wordt overal binnen gevraagd om lekker te eten. Iedereen knuffelt en speelt met het hondje.

Op welk hondje lijk jij het meest?

Als je te lang in de emotionele mist blijft hangen, blokkeert de energie van je overvloed. Het is tijd om je energie te bevrijden!

Sta eens stil bij de natuur van emoties, want ze zijn een belangrijk aspect van je ego. Je kan je ook bevrijden van de emotionele invloed van anderen. Wat er ook gebeurt, je kan altijd terugvallen op de eeuwige rust, vrede en liefde in jezelf. Je kan in elk moment kiezen. Zo kan je zelfs bij conflicten telkens de meest liefdevolle oplossing vinden.

Inhoud video:

  • Eerst breng ik je weer bij liefde, het hogere...
  • Welke invloed hebben emoties op je gezondheid en conditie?
  • Je leert anders omgaan met moeilijke emoties.
  • Je bevrijdt jezelf van oude, geblokkeerde emoties.
  • Hoe kan je meer overvloed en vrede in je leven brengen?

Ben jij klaar voor een gelukkig leven? 

Info en bestellen

€ 30,00

Wekelijkse inspiratie

Bekijk de gratis video "Hoe wil jij leven?" en ontvang wekelijks inspiratie van Roland.