Overslaan en naar de inhoud gaan

Webinar opname (+/- 90 min.)

Ik heb er genoeg van! Ik ben het kotsbeu! Nu wil ik het echt anders! 

Herken je dat? Wat ergert er jou al te lang zonder dat het beter wordt?  

Je probeert misschien al jaren je slechte gewoontes of reacties te veranderen, maar het is nu nog altijd niet gelukt. Daarom verlies je de rust en vrede in jezelf. Je krijgt steeds minder zelfvertrouwen. En het vraagt zoveel tijd en energie!

Het is heel belangrijk dat je dit erkent. Het voelt misschien niet goed, maar het is wel de eerste stap die je nodig hebt.

Jammer dat het daarna toch weer fout loopt!  

Je wilt zo graag een oplossing en je gaat weer op zoek: boeken, goede raad van experts, een stappenplan… Dan gaat het een tijdje goed. Je hebt de moed weer te pakken! Maar dan loop je opnieuw met je kop tegen de muur.

Telkens als dit gebeurt, ben je nog wat meer ontgoocheld in jezelf. Je begint te denken dat het nooit zal lukken, ook al doe je nog zo je best.

Niet opgeven! Het kan wel! Maar stop met geloven in toverformules. Die bestaan niet! 

Je kan wel iets leren van anderen, maar uiteindelijk kunnen de echte oplossingen voor jouw leven alleen maar uit jou komen. Niemand anders kan je precies zeggen hoe je het moet doen, want het enige echte antwoord zit in jezelf.

Waarom heb je het dan nog niet gevonden? 

Omdat je blijft luisteren naar lagere informatie uit het collectieve bewustzijn. Zo raakt je hoofd alleen maar vol met lagere gedachten. Die vragen zoveel aandacht dat je niet kan zien, horen of voelen wat er jou diep vanbinnen wordt getoond. Gedachten zijn het beste vriendje van het ego.
Het is tijd om te luisteren naar je ware natuur, want je ego stuurt je steeds de verkeerde kant op. Je focus van bewustzijn is vaak helemaal gericht op lagere wensen en verlangens. Dit is de weg van lijden en strijd.

Met deze video “Start een nieuw leven” neem je op een gemakkelijke manier je leven in eigen handen om aan het nieuwe te beginnen. Je vertrouwt hierbij op je eigen innerlijke bron van wijsheid. Het oude is voorbij. Het is niet de stijl waarmee je wil doorgaan tot je sterft.

Inhoud:

  • We focussen ons op hoe je meer vreugde in je leven kan creëren, meer rust en vrede, meer harmonie in het geheel.
  • Ik toon je hoe je vaak de verbinding met jezelf verliest.
  • Je leert op nieuwe manieren kijken naar relaties en carrière.
  • Je kiest weer voor vrijheid en overvloed.
  • Ik leer je het nut van geleide meditaties.

Succes!

Roland

Info en bestellen

€ 30,00

Wekelijkse inspiratie

Bekijk de gratis video "Hoe wil jij leven?" en ontvang wekelijks inspiratie van Roland.