Overslaan en naar de inhoud gaan

Vrede: Je levensdoel leven

LET OP: de volgende voorkennis is vereist

In deze cursus, die oorspronkelijk werd gegeven als een live seminar, krijg je de kans om je levensdoel te vinden, uit te breiden en meer over te leren. Je zult een speciale staat van bewustzijn van het lichtlichaam verkennen die de "Vrede van Doel" wordt genoemd. Een staat waar je je op elk moment bewust kunt zijn van de energie van je levensdoel. Met dit bewustzijn kun je grote vrede voelen, want je bent een deel van, en in harmonie met de energieën om je heen.

Terwijl je luistert, kun je meer ontdekken over je levensdoel door naar je leven te kijken vanuit het perspectief van je Hogere Zelf en vervolgens je ziel. Je gaat terug naar je kindertijd om de boodschappen te zien die je kinderdromen hebben over je levensdoel. Je wordt begeleid om jezelf op steeds hogere niveaus te ervaren, kijkend naar waarom je vanuit deze hogere bewustzijnsniveaus naar de aarde bent gekomen.

Je zult begeleid worden om je zielsgroep te ontmoeten, die hun licht met het jouwe zal verenigen om je kracht en moed te geven, je te revitaliseren en te verjongen. Je krijgt energie van een Verlichte die je kent en van je houdt, om meer helderheid en inzicht te krijgen in je hogere doel op verschillende gebieden van je leven. Je zult leren hoe je gebruik kan maken van het plan voor de mensheid om te weten welke stappen je nu moet nemen. Je zult je verbinden met vele wezens van licht en hun gaven van licht en bewustzijn ontvangen.

Orin zal je begeleiden om aspecten van je persoonlijkheid, "delen" of ook wel subpersoonlijkheden genoemd, te ontmoeten en ermee aan de slag te gaan, zodat je makkelijker om kunt gaan met uitdagingen of plekken waar je vastloopt. Je ontmoet en werkt met je subpersoonlijkheden om hun steun te krijgen bij het leven van je levensdoel. Je zult werken aan het integreren en ontwikkelen van je persoonlijkheid, zodat het de doelen van je hogere zelf en ziel kan uitvoeren. Orin geeft je een prachtige reis om elke dag bij het ontwaken te spelen, om je te helpen bij het vinden en naleven van je hogere doel voor de dag.

DaBen leidt je naar je levensdoel, doelen en kernwaarden op verschillende gebieden van je leven: gezondheid, fitness en welzijn; levendigheid, spirituele groei en verlichting; leren, wijsheid en weten; werk, carrière en jouw bijdrage op het aardse vlak; financiële onafhankelijkheid en overvloed; eenheid; orde en harmonie in je omgeving; synchroniciteit; en andere gebieden die je zelf kan kiezen.

Je zal korte- en middellangetermijndoelen onderzoeken die je zullen helpen bij het bepalen van je prioriteiten en om te weten welke acties je van moment tot moment moet nemen. Je kunt meer duidelijkheid krijgen over welke activiteiten je doet die het meest in overeenstemming zijn met je hogere doel, en in staat zijn om alle activiteiten die niet in overeenstemming zijn los te laten. Je leert hoe je meer details over je levensdoel op verschillende gebieden van je leven kunt zien en krijgen. Je creëert vervolgens affirmaties om je te helpen in overeenstemming met je levensdoel te leven.

Vanuit het heldere bewustzijn dat voortkomt uit de staat van Vrede van Doel, kun je die keuzes maken die je een draai geven en je in de opwaartse spiraal brengen, en in de stroom van de hogere wil en het plan voor de mensheid. DaBen en Orin zullen tijdens deze cursus licht en een hoger doel naar je transmitten, terwijl je je energie met die van hen verbindt.

De vaardigheden van het lichtlichaam die je in deze cursus leert, vormen de basis voor de solide verbindingsvaardigheden die je leert in de tweede cursus in deze serie genaamd Hogere wil – Met gemak Manifesteren.

De cursus bevat 18 geleide meditaties door DaBen en Orin, gesprekjes van Duane en Sanaya. De begeleidende van de DaBen meditaties is van Michael Hammer; de muziek die Orins reizen begeleidt is van Thaddeus.

Tracks
 1. DaBen/Orin: Vroeg zelfbeeld en dromen 
 2. Duane: gesprek 1
 3. Sanaya: gesprek 2
 4. Duane: gesprek 3
 5. Orin: Hoger zelf perspectief van levensdoel 
 6. Duane: gesprek 4
 7. Duane: gesprek 5
 8. DaBen: Terugvallen in de verbinding 
 9. Duane: gesprek 6
 10. Orin: Zielsperspectief en levensdoel 
 11. Sanaya: gesprek 7
 12. DaBen: Terugvallen op de verbinding 
 13. DaBen: Voorbereiding staat “Vrede van doel” 
 14. Duane: gesprek 8
 15. Duane: gesprek 9
 16. Duane: gesprek 10
 17. Duane: gesprek 11
 18. Duane: gesprek  12
 19. DaBen: “Vrede van doel” staat, inzicht levensdoel 
 20. DaBen: Meer vd staat “Vrede van doel” 
 21. Duane: gesprek 13
 22. Orin: De meester en zielsgroep ontmoeten 
 23. Sanaya: gesprek 14
 24. Orin: Reis naar Shamballa 
 25. DaBen: De staten van “Vrede van doel” samenbrengen 
 26. Duane: gesprek 15
 27. Orin: Obstakels transformeren 
 28. Sanaya: gesprek 16
 29. DaBen: Uitgestrekte staat van “Vrede van doel” 
 30. Orin: Energie opstellen en neerzetten voor de dag 
 31. Duane: gesprek 17
 32. DaBen: Uitgebreide staat van “Vrede van doel” 
 33. DaBen: Doel onderzoeken - Universum 
 34. Orin: Ceremonie met de Sanat Kumara

Info en bestellen

€ 90,00

Wekelijkse inspiratie

Bekijk de gratis video "Hoe wil jij leven?" en ontvang wekelijks inspiratie van Roland.