Overslaan en naar de inhoud gaan

Hogere wil : Moeiteloos manifesteren

LET OP: de volgende voorkennis is vereist

In dit vervolg van de Light Body, zal je lichtlichaamsvaardigheden en bewustzijnsstaten leren die je zullen helpen manifesteren. Je zal de soliditeit van de verbindingsstaat leren die volgt op de vrede van doel staat die je leert in “Vrede: Je levensdoel leven”

Moeiteloos manifesteren is een transformatie, een evolutionaire sprong naar een nieuwe vaardigheid, een nieuw begrip, een nieuwe manier van in de wereld zijn. Moeiteloos manifesteren komt omdat je je hebt aangesloten bij de opwaartse spiraal, je hebt geleerd hoe je de hogere stromen kunt vinden en die acties en activiteiten kunt kiezen die het meeste licht dragen en het verst in de tijd gaan. Je werkt op het niveau van oorzaak in plaats van het niveau van effect om de gewenste resultaten te creëren. Je werkt met de Hogere Wil, je zit in de stroom en je manifesteert met gemak.

In deze cursus leer je uitgebreide staten van bewustzijn die je kunnen helpen bij het gemakkelijk manifesteren als je je aansluit bij de eenheid en je verbinding met al het leven, met alle niveaus van je wezen, met het plan van de mensheid en met je eigen levendigheid. Met deze aansluiting hoef je geen gebruik meer te maken van wilskracht zoals je die kent. Er is geen forceren, inspannen, duwen of weerstand om die dingen te doen die je hogere doel zijn.
Naarmate je verbinding met de eenheid steviger wordt, raak je zo sterk verbonden met de Hogere Wil dat er synchroniciteit ontstaat. De situaties die je nodig hebt, worden naar je toe getrokken. Je zet een enorme energie in beweging die jou draagt, zonder dat je moet duwen om dingen te laten gebeuren. Je wordt magnetisch. Je bent op het juiste moment op de juiste plaats. Kansen komen naar je toe. De dingen die je nodig hebt verschijnen in je leven net wanneer je ze nodig hebt of zelfs voordat je het weet. Manifesteren gebeurt met gemak.

Met deze verbinding met de eenheid is er een vermindering van de weerstand, de dualiteit en de polariteit van het zijn. Je krijgt de vaardigheid om "uit je eigen weg te gaan" terwijl je leert je over te geven aan en je open te stellen voor de stromen die er zijn.

In de Orin-reizen leer je hoe je je zielsvisie kunt wekken en de mist van onwetendheid kunt opheffen. Je zult ontdekken hoe je kunt aftappen op de "regenwolk van alle kennis" om de energie aan te trekken van de gedachten, vormen en energieën die nu komen voor de mensheid en voor je leven. Je zult beter weten wat je moet doen en wanneer je het moet doen; deuren zullen voor je openen op welk gebied je je ook richt, en het universum zal je ondersteunen in alles wat je kiest om te manifesteren dat in lijn is met je doel en voor je hoogste goed.

Je gaat onderzoeken hoe je met energie kunt werken om omstandigheden en situaties in je leven te veranderen. Je leert meer over het manifesteren van gezondheid, welzijn en levendigheid door je verbinding met de eenheid.

De cursus bevat 21 geleide meditaties door DaBen en Orin, en lezingen door Duane en Sanaya en geschreven materiaal. De muziek op DaBens reizen is van Michael Hammer; Orins reizen bevatten muziek van Thaddeus. Hoewel het niet vereist is, wordt het ten zeerste aanbevolen om voorafgaand aan deze cursus de cursus “Vrede: Je levensdoel leven” te bestuderen.

Tracks

1. DaBen: Herzien van staat van “Vrede van doel” 

2. Orin: Verbinding met doel van planetaire- en zonnelogos 

3. Duane & Sanaya: gesprek 

4. DaBen: Intro tot staat van soliditeit van verbinding 

5. Orin: Verbinden met alle lichtwerkers door driehoeken van licht 

6. Orin: Verbinden met de mensheid door wielen van liefde 

7. Duane: kort gesprek 

8. DaBen: Staat van soliditeit van verbinding - bubble en voltooiing 

9. Duane & Sanaya: gesprek 

10. Orin: Verbinden met je zielsgroep en de meester 

11. DaBen: Meer niveaus van de staat van soliditeit van verbinding 

12. Duane: gesprek 

13. Orin: Zielsvisie vergroten - de mist van illusie verdrijven 

14. DaBen: Energie rond een kwestie vertalen 

15. Orin: Een stralend welzijn, gezondheid, energie en levendigheid manifesteren 

16. Duane: gesprek 

17. DaBen: Energie rond een kwestie vertalen - zijn 

18.  Orin: licht samenvoegen - werken vanuit de wolk van alle kennis 

19. Duane: gesprek 

20. DaBen: Energie vinden voor samengevoegde vormen en ideëen

21.Orin: Volgende stappen bekijken door verschillende niveaus van licht 

22. Duane: gesprek 

23. DaBen: Een vorm die niet werkt hervormen 

24.  Duane: gesprek 

25. Orin: In je eigen vermogen tot manifesteren geloven - de mist en nevels van zelftwijfel opheffen 

26. Duane & Sanaya: gesprek 

27. DaBen & Orin: Celebratie van overvloed (wereldmeditatie) 

28. DaBen: Soliditeit van verbinding en de staat van Vrede van doel aanhouden in de gewone realiteit 

29. Sanaya: gesprek 

30. Orin: Manifesteren door je aan te sluiten op de Hogere Wil/Shamballa 

31. DaBen: De staat van soliditeit van verbinding onderzoeken en uitbreiden om te manifesteren 

32. Orin: Je vermmogen tot manifesteren verhogen door je te verbinden met de Heer van de beschaving

Info en bestellen

€ 90,00

Wekelijkse inspiratie

Bekijk de gratis video "Hoe wil jij leven?" en ontvang wekelijks inspiratie van Roland.