Overslaan en naar de inhoud gaan

Vreugde: De schoonheid en perfectie van je 'zijn' tot uitdrukking brengen

LET OP: de volgende voorkennis is vereist

In deze cursus, die oorspronkelijk live werd gegeven, leert DaBen je de bewustzijnsstaat die volgt op de soliditeit van de staat van verbinding die wordt onderwezen in de cursus Hogere Wil: Moeiteloos Manifesteren.

Je kunt groeien door vreugde in plaats van door strijd. Je kunt van jezelf houden en de schoonheid en perfectie van je wezen omarmen. Je kunt de gewone werkelijkheid ervaren als wonderbaarlijk, vloeiend en zo mooi als de lichtlichaams- en zielsruimten die je ervaart. Je kunt erop vertrouwen dat het universum perfect is en vrede heeft met je leven en uitdagingen.

Met de lichtlichaams- en zielsvaardigheden die je in deze cursus leert, krijg je genoeg bewustzijn, spirituele visie, zielsaanwezigheid en innerlijk licht om te dansen met de stroom die er in je leven is. Je zult ontdekken hoe je in het moment, in je basis van kracht kunt zijn voor langere tijd dan ooit tevoren. Je kunt dan gemakkelijker het licht van de hogere dimensies in je dagelijkse leven en gewone momenten brengen.

Orin zal je helpen de vreugde en liefde van je ziel te leren kennen, zodat je de hele dag door je zielstoon van vreugde kunt laten klinken. Je leert de omstandigheden in je leven vanuit een groter perspectief te bekijken, zodat je intellect je intuïtie kan ondersteunen en er een vreugdedans kan zijn met de aanwezige energieën. Met dit grotere begrip kun je weten wanneer je anderen met liefde moet bijstaan ​​terwijl ze hun lessen leren, in plaats van zich in hun levensproces te mengen.

De reizen van Orin helpen je bij het versnellen van je evolutie door een verbinding met de hogere geest en door te evolueren op atomair en DNA-niveau. Je zult zeven lichtlagen aan je aura toevoegen, vier mogelijke paden van zielsontplooiing verkennen en je pad van het meeste licht kiezen.

Beginnend met de staat van vrede van doel en dan naar de staat van soliditeit van verbindings, zul je leren hoe je het licht van alles waarmee je je verbonden hebt in de eenheid naar je terug kunt laten komen. Je zult je wezen in de leegte meenemen, oplossen in een multidimensionale realiteit zonder ruimte en tijd, en dan opnieuw in deze realiteit tevoorschijn komen met nieuwe en zelfs mooiere patronen van energie en licht. Je kunt dan deze nieuwe, meer harmonieuze, complexe en prachtige lichtpatronen claimen als een deel van wie je bent. Je kunt deze prachtige energiepatronen ervaren die zich manifesteren als nieuwe vormen, creatieve ideeën en inzichten, en een vreugdevoller, evenwichtiger en harmonieuzer leven.

Je zult leren hoe je de vreugde kunt vinden die voortkomt uit het leven van je hogere doel en het vinden en volgen van de stromen die er zijn. Je zult ontdekken hoe je je persoonlijkheid luchtiger en vloeiender kunt vasthouden, bijna van moment tot moment opbouwend om de gewenste resultaten te bereiken en om in harmonie te zijn met anderen en met je omgeving. Je kunt leren om van elk stadium van je groei te houden en de evolutie van je ziel te verkennen vanaf de geboorte op het aardse vlak tot aan haar volledige bloei en evolutie.

De cursus bevat 18 geleide meditaties door DaBen en Orin, en lezingen door Duane en Sanaya. Het wordt aanbevolen om voorafgaand aan deze cursus te werken met de cursussen “Vrede: Je Levensdoel Leven” en “Hogere Wil : Moeiteloos Manifesteren”.

Tracks
 1.  DaBen: Staat van vrede van doel - samenvatting 
 2.  gesprekken 
 3.  DaBen: Staat van soliditeit van verbinding - samenvatting 
 4.  gesprekken 
 5.  DaBen: Begin staat van schoonheid en perfectie van zijn 
 6.  DaBen: Staat van schoonheid en perfectie ontwikkelen 
 7.  DaBen: Je ervaring verruimen van de staat van schoonheid en perfectie 
 8.  gesprekken 
 9.  DaBen: Meer over ontwikkelen van schoonheid & perfectie 
 10.  Gesprekken 
 11.  Orin: Je evolutie versnellen met de meester 
 12.  Orin: Je evolutie versnellen met het licht van geestkracht 
 13.  DaBen: Inleiding tot leegte in staat van schoonheid en perfectie 
 14.  DaBen: Verkennen van leegte in staat van schoonheid en perfectie 
 15.  Gesprekken 
 16.  Orin: Je evolutie versnellen op atomisch - DNA niveau 
 17.  Orin: Elk stadium van de groei liefhebben - observeren zielsevolutie 
 18.  DaBen: Spelen in de staat van schoonheid en perfectie 
 19.  Gesprekken 
 20.  DaBen: Absorberen - spelen in staat van schoonheid en perfectie 
 21.  Gesprekken 
 22.  DaBen: Leren vanuit het perspectief van schoonheid en perfectie 
 23.  Gesprekken 
 24.  DaBen: De staat van schoonheid en perfectie als levenservaring 
 25.  Gesprekken 
 26.  Orin: Leven in de staat van schoonheid en perfectie 
 27.  Orin: Ceremonie voor het toevoegen van 7 lichtlagen en het verkennen van 4 paden

Info en bestellen

€ 90,00

Wekelijkse inspiratie

Bekijk de gratis video "Hoe wil jij leven?" en ontvang wekelijks inspiratie van Roland.