Overslaan en naar de inhoud gaan

Contact maken met je gids

In feite is ieder creatief, geïnspireerd mens van nature een potentieel "channel" of "kanaal" en gaat het er slechts om deze vaardigheid te ontdekken en te ontwikkelen. Deze thuisworkshop en het gelijknamige boek zijn te beschouwen als een cursus en handboek om te leren channelen.

De auteurs vertellen dat hun innerlijk waargenomen gidsen Orin en DaBen het initiatief tot deze cursus hebben genomen en dat ze de inhoud via de auteurs hebben doorgegeven.

Channelen staat in deze nieuwe tijd sterk in de belangstelling. Als je het wilt leren, is het van belang dat dit zorgvuldig en stap voor stap gebeurt. Onze hersenen zijn te vergelijken met een soort radio die we op verschillende golflengtes (kanalen) kunnen afstemmen. Deze opleiding wil de lezer leren zich op één of meerdere kanalen af te stemmen. Wanneer dit gebeurt, komen de gidsen die in het betreffende onderwerp als het ware gespecialiseerd zijn, ons tegemoet. Ze zoeken ons via onze ziel op en geven tijdens het channelen via onze ziel boodschappen door.

Tracks
  1. Inleiding – afstemmen op je gids
  2. Voorbereiding – je energie afstemmen voor trance
  3. Contact maken met je gids
  4. Je gids verbaal channelen
  5. Vragen die je aan je gids kunt stellen
  6. Oefeningen die het contact bevestigen
  7. Een reading voor een ander persoon
  8. Een reading voor jezelf

Info en bestellen

€ 40,00

Wekelijkse inspiratie

Bekijk de gratis video "Hoe wil jij leven?" en ontvang wekelijks inspiratie van Roland.