Overslaan en naar de inhoud gaan

Het goddelijke zelfbewustzijn verdiepen

In deze cursus word je begeleid om een groot, onthullend, illuminerend licht te ervaren. Het licht van zelfrealisatie, van het ontwaken van je goddelijke zelf in je bewustzijn op een dieper niveau. Dit is de illuminatie die het mogelijk maakt om je ego te overstijgen op nog grondigere, levensveranderende wijzen. Het bevrijdt jou! Het helpt je bij het loslaten van je oude rollen, etiketten en een identiteit gebaseerd op ego. Zo kun je meer realiseren van je identiteit als je goddelijke zelf. De zon van het zelf schijnt zijn licht in je geest, verlangens en emoties. Dit licht schijnt op alles waar je afgesloten, beperkt of vastgelopen was.

In deze cursus ga je voorbij het ego om het licht van de illuminatie te ervaren waarbij de rollen en identiteiten onthuld worden die je in het verleden hebt gespeeld, zodat je ze kunt bijstellen. Dit is een wonderlijke transformatieve cursus!

Groeten van Orin!

In deze cursus wordt je opengesteld tot de illuminatie van je goddelijke zelf dat de natuur onthult van je ego-geest. Dit toont de gedachten, overtuigingen, concepten, illusies, gedachtenvormen en andere aspecten van de geest die het licht van je goddelijke zelf hebben versluierd.
Naarmate je deze reizen onderneemt, voel je een nieuw licht in jezelf ontwaken. Een nieuw bewustzijn wordt geboren. Een grotere vrijheid om te denken, handelen en op de wereld te zijn zoals je werkelijk bent.

Met deze illuminatie weerspiegelen je gedachten de inspiratie en creativiteit van je goddelijke zelf. Je hebt frisse, verruimende, originele ideeën. Je wordt niet langer beïnvloed door de gedachten, overtuigingen en projecties die anderen op jou overbrengen. Je kunt makkelijker de gedachten kiezen die je wil. Je bent niet langer verstrooid door onnodige gedachten die jou in cirkels laten lopen, die je energie verminderen en die geen doel hebben. Je herkent gedachten van je goddelijke zelf omdat ze goddelijke ideeën weerspiegelen en jou je pad tonen.
Deze geïllumineerde gedachten bevrijden jou van de illusies die jou vasthielden op een lager niveau van licht, vastgelopen, niet wetend hoe je vooruit kon komen in bepaalde gebieden van je leven.

Deze illusies zijn niet echt van jou. Ze zijn gedachten die komen van het massabewustzijn en overal aanwezig zijn. Het is makkelijk om ze op te nemen en te denken dat ze van jou zijn. Je kunt deze gedachten herkennen omdat ze de illuminatie van het zelf niet dragen. Ze verheffen jou niet. Ze dienen jou niet. Ze brengen twijfels en gepieker en zorgen ervoor dat je je minder goed voelt over jezelf, je leven en anderen. Ze onthullen de schoonheid en het licht in jezelf en anderen niet.

De gedachten die je uit evenwicht brengen, kun je herkennen en loslaten. Je kunt je openstellen voor de spirituele kracht van je goddelijke zelf die de waarheid onthult over je lichaam, gezondheid, financiën, relaties en elke situatie in je leven. Deze waarheid toont jou dat jij je goddelijke zelf bent en dat er geen beperking, tekort of onenigheid hoeft te zijn in gelijk welk deel van je leven.

Over deze reeks

De zes cursussen van de reeks “Je ego overstijgen” werken samen om je te begeleiden bij het ervaren van je goddelijke zelf op diepere en ruimere manieren. Elke cursus openbaart een unieke kwaliteit van illuminatie die een bepaald aspect van je ego onthult. Elk deel is als een stukje van een puzzel dat jou begeleidt bij het ervaren van de illuminatie van je goddelijke zelf die jou in staat stelt om uit je ego te stappen, het te doorgronden, er bewust van te worden en het te overstijgen. Vanuit deze staten van illuminatie kun je emoties transformeren, verlangens evolueren, je verbinding met je goddelijke zelf verdiepen en je ego overstijgen zodat je opnieuw geboren wordt.

Met elke cursus uit deze reeks wordt je opengesteld voor nieuwe kwaliteiten van illuminatie. Hoe meer van deze delen je beoefent, hoe meer je kunt ervaren van de illuminatie en het bewustzijn van het goddelijke zelf. Elke verruiming van illuminatie en bewustzijn onthult steeds meer van je ego en hoe je het kunt overstijgen. Door met elk van de zes cursussen te werken, wordt de illuminatie opgebouwd die Orin als doel heeft met deze reeks. Dit biedt jou een diepe bewustzijnsverandering tot een nieuw niveau van zijn.

Tracks
 1. Tot een nieuw bewustzijn doorbreken
 2. Zuiver bewustzijn bereiken zonder gedachten
 3. In resonantie komen met jouw goddelijke zelf
 4. Een nieuwe jij ervaren
 5. De rollen die je speelt actualiseren
 6. Vragen en ontvangen van jouw goddelijke zelf
 7. Je vormloze ik ontdekken
 8. Jezelf bevrijden van etiketten uit het verleden
 9. Emotionele storm ophelderen
 10. Waarachtig zijn tegenover jezelf
 11. Het goddelijke in anderen herkennen
 12. Jouw nieuwe identiteit verwelkomen

Info en bestellen

€ 55,00

Wekelijkse inspiratie

Bekijk de gratis video "Hoe wil jij leven?" en ontvang wekelijks inspiratie van Roland.