Overslaan en naar de inhoud gaan

Je begeertelichaam evolueren

Je begeertelichaam is het deel van je ego dat bestaat uit wensen, verwachtingen en verlangens. In deze cursus zul je je Goddelijke Zelf contacteren en je begeertelichaam evolueren naar een nieuw gebied van gewaarzijn dat overeenstemt met de Goddelijke Wil en je Goddelijke Zelf in plaats van het massabewustzijn en de verlangens van andere mensen over jouw leven.

Deze evolutie is meer dan het veranderen van wat je verlangt. Je nieuwe begeertelichaam wordt een helder kanaal zodat het Goddelijke doorheen jou kan stromen. Je trekt prachtige omstandigheden naar je toe die voordien niet mogelijk waren. Je kunt de dingen creëren die jou echt vervullen en je leven verrijken.

Wanneer je de begeertes van het ego transformeert, wordt je steeds vaardiger om de innerlijke stilte te ervaren en volledig aanwezig te zijn in elk moment. Je kunt jezelf ervaren als stralend licht, liefde en wijsheid. Je hebt een toenemende ervaring van vrede, vrijheid en ruimte. Je ervaart grotere voldoening, dankbaarheid en waardering voor de rijkdom van je leven zoals het is.

Tracks
 1. Je verlangen naar contact met het Godd. Zelf verhogen
 2. Je begeertelichaam heroriënteren
 3. Je verlangens afstemmen op het Hogere Doel
 4. Jezelf bevrijden van onvervulde verlangens
 5. Zuiver bewustzijn worden zonder verlangen
 6. Je begeertelichaam evolueren
 7. Je nieuwe begeertelichaam verkennen
 8. Vroegere verlangens loslaten
 9. Je ieder moment openstellen voor de kans
 10. Je transformatie versnellen
 11. De energie om je heen verhogen
 12. Geïnspireerd leven

Info en bestellen

€ 55,00

Wekelijkse inspiratie

Bekijk de gratis video "Hoe wil jij leven?" en ontvang wekelijks inspiratie van Roland.