Overslaan en naar de inhoud gaan

Webinar opname (+/- 90 min.)

Iedereen wil steeds meer en wordt voortdurend opgejaagd om van alles te bereiken. Je merkt het in de hele maatschappij en overal ter wereld. 

Als je continu naar iets smacht, vind je geen rust meer. Je bent altijd bezig met iets na te streven. Zodra je het dan hebt, wil je het volgende al. Het is nooit goed genoeg.

Verstandige ouders letten er op dat hun kinderen niet bij het minste overspoeld worden met speelgoed en geschenkjes van iedereen. Anders worden ze al van jongs af aan meegesleurd in de draaikolk van oneindig verlangen.

Het is goed om het beste te willen voor jezelf en je geliefden, maar vaak streef je dingen na die je niet echt wil. Je wordt bedot door een onderliggende begeerte die uit het collectief bewustzijn komt. Hier spreken we van het begeertelichaam.

Het hangt letterlijk in de lucht. Alle reclames zijn erop gebaseerd. Ze kennen jouw gevoel van ‘te kort’. Ze weten dat je de rust niet vindt in jezelf.

Kijk ook eens in je omgeving hoeveel er van jou verlangd en verwacht wordt! Maar ook omgekeerd is het heel belangrijk: wat verwacht jij allemaal van anderen? Sta je daar soms bij stil?

Je wordt dus voortdurend afgeleid, zodat je niet in het moment kan leven en genieten van wat er is. Zo vind je de rust en vrede nooit.

Het ego laat zich zo makkelijk misleiden. Daarom is het tijd om dieper naar binnen te gaan, naar je ziel, je hoger zelf. Diep van binnen is er een stilte in jou. Het is pure liefde en oneindige wijsheid. 

Laat je niet langer afleiden door deze drukke wereld. Anders blijf je afhankelijk van alles en iedereen omdat je niet verbonden bent met je bron.

Je kan jezelf weer vrijheid en vrede laten beleven. Je kan ervaren dat je alles hebt wat je moet hebben en dat je alles bent wat je moet zijn.

Dan komt er diepe dankbaarheid, want je waardeert je leven, precies zoals het nu is. Dit is de basis van welstand en overvloed. Het begin van een inspirerend leven.

Kijk vanuit een hoger perspectief naar verlangens en verwachtingen. Maak keuzes die jouw hoger doel steunen. Bevrijd jezelf van onvervulbare verlangens.

Omdat ik hiermee heel wat mensen kan helpen, heb ik besloten om deze video te maken.
  
Inhoud: 

  • Leer onderscheiden wanneer verlangens van het ego komen of van je hoger zelf.
  • Heroriënteer je begeertelichaam.
  • Laat je niet langer afleiden van je levensdoel door je lagere verwachtingen.
  • Word zuiver bewustzijn zonder verlangens.
  • Laat oude verlangens los en kijk naar het nieuwe.
  • Verhoog je energie. 

Info en bestellen

€ 30,00

Wekelijkse inspiratie

Bekijk de gratis video "Hoe wil jij leven?" en ontvang wekelijks inspiratie van Roland.