Overslaan en naar de inhoud gaan

Roland Verschaeve

Wat blijf je uitstellen in afwachting van de “juiste” omstandigheden? Wat knaagt er al te lang op de achtergrond? Vanaf nu maak je de juiste keuzes!

Zit je ook al een tijd vast in patronen die je beu bent? Weet je niet echt goed wat je wil en waar te beginnen? Werk je teveel en rust je te weinig?

Misschien heb je vooral aandacht besteed aan anderen, zoals je gezin, medewerkers, klanten ... waarbij je jezelf wegcijferde?

Verwaarloosde je je gezondheid en krijg je nu plots de rekening gepresenteerd?

Als ik zo rondkijk in de wereld, kan ik nog even doorgaan met dit soort vragen.

Zelf blijf ik ook alert, want ik durf al eens misleid te worden door mijn enthousiasme.

De meeste mensen maken keuzes om te ontsnappen aan de waarheid, meestal zonder het goed te beseffen. Na een tijd lopen ze dan vast.

Het eerste wat je nodig moet doen, is even pauzeren. Als je druk blijft doen, kom je nooit tot een oplossing.

Sta hier even bij stil. Onderzoek vanuit de rust wat er eigenlijk aan de hand is en hoe het zover gekomen is. Dit moet je weten voor je iets kan kiezen dat beter en makkelijker is. Anders kan je de onderliggende patronen niet oplossen en ben je terug bij af. Mensen blijven soms heel lang in dezelfde cirkel draaien.

Zelf moet ik ook regelmatig pauzeren om te zien hoe ik verder wil. Ik doe het enkele keren per dag voor kleine aanpassingen, wekelijks om te kijken of alles makkelijker en vlotter kan, en enkele keren per jaar om de realiteit te bekijken zoals die is en hogere keuzes te maken.

Graag wil ik je op een plezante manier leren hoe je elk moment kan stoppen en nieuwe keuzes maken. Zo leer je vertrouwen op jezelf. Anders kiezen anderen in jouw plaats, vooral tijdens drukkere periodes.

Mijn hele carrière lang heb ik mensen geleerd om zelf beslissingen te nemen, want dan pas komen ze bij hun eigen kracht en zelfvertrouwen.

Geen uitstel meer! Vanaf nu maak je de juiste keuzes!

Info en bestellen

€ 5,00

Wekelijkse inspiratie

Bekijk de gratis video "Hoe wil jij leven?" en ontvang wekelijks inspiratie van Roland.